LOTERIA BONURILOR FISCALE. Astăzi, o nouă EXTRAGERE! Află dacă te numeri printre câştigători!

20 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Astăzi, o nouă EXTRAGERE! Află dacă te numeri printre câştigători!

 Marele premiu este tot de un milion de lei, însă norocoşii nu vor primi banii imediat. Dacă vor fi mai mult de 100 de bonuri declarate câştigătoare, se va organiza o nouă extragere pentru a fi selectaţi cei 100 de finalişti. Ei au garantat astfel un premiu de 10.000 de lei.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani pentru persoanele fizice care deţin bonuri fiscale ce atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Extragerea aleatorie de numere se face în felul următor:

- un număr cuprins între 1 şi 999 inclusiv, care reprezintă valoarea totală a bonului fiscal (fără subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Acesta rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse între 0 şi 9;
- un număr care reprezintă luna emiterii bonului fiscal (aferentă intervalului calendaristic pentru care se organizează extragerea, în cazul extragerilor ocazionale);
- un număr care reprezintă ziua emiterii bonului fiscal (aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care se organizează extragerea).

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră