Înregistrări halucinante cu o învăţătoare din Neamţ: Taci că te ia mama dracu! Te-aş omorî, vin şi te strâng de gât!

12 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Înregistrări halucinante cu o învăţătoare din Neamţ: Taci că te ia mama dracu! Te-aş omorî, vin şi te strâng de gât!

Ce a rezultat sunt înregistrări de-a dreptul halucinante, pe care părinţii micuţei au decis să le facă publice.

Citeşte şi: Replica unei educatoare, dintre cei ce ne omoară emoțional copiii: "Dacă vrea unul un căcat, tu vrei doi?"

Înregistrările făcute de părinţii elevei au fost publicate de ziarulderoman.ro.

"Dacă n-ai răbdare, vin la tine şi te strâng de gât, acuma, că nu mai pot. Am o grămadă de lucruri de făcut. Taci odată! Și tu la fel! Eşti papagal? Știi că păsările papagal repetă după oameni?"

"Gura! Mai taci odată că te ia mama dracu! Tu n-ai auzit ce am spus eu? Tu faci aici ce zic eu!".

"Juma' de clasă nu-i atentă la mine...Da' duceţi-vă naibii...Băi, în timp ce vorbesc urât, taci! Băi, te uiţi la ce explic eu ...şi după aceea n-ai decât să cauţi în cărţi. Ridică capu' aşa la mine la tablă".

"Doamne fereşte. Faci ce zic eu. Că nici eu nu fac ce vreau eu...Că dacă aş face ce vreau eu, ori te-aş omorî pe tine, ori n-aş mai veni în clasa asta. Dar nu fac ce vreau eu. Fac ce trebuie...că am un servici...vin la serviciu...învăţ copiii carte...fac ce trebuie, nu fac ce vreau! Aşa-i cu viaţa, aşa-i programul".

"Băi, sunteţi proşti cu P mare!".

Inspectorul şcolar general Viorel Stan a declarat pentru ziarulderoman.ro că luni, 14 martie, o comisie va demara o anchetă în acest caz.

"Am aflat şi am ascultat înregistrările...Este primul caz de acest fel care ne-a fost adus la cunoştinţă. Am discutat la Inspectorat astăzi de dimineaţă (ieri n.r.) cu directorul şcolii şi am dispus ca, luni, la ora 08.00, o comisie formată din inspector Rodica Vădeanu, de la învăţământul preşcolar, şi inspectorul Victor Dimon, de la învăţământul primar, să meargă în Școală pentru a demara o anchetă. În urma acesteia, eventualele sancţiuni trebuie luate de către conducerea şcolii şi nu de Inspectorat", a precizat Stan.

Ecaterina Andronescu: Măsurile trebuie să fie radicale!

Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că "pare de decrezut că un asemenea dialog are loc într-o sală de clasă".

"Atunci când apar asemenea lucruri, măsurile trebuie să fie radicale. Când ai acceptat să fii dascăl, trebuie să accepţi toate rigorile acestei profesii. Comportamentul acesta nu face parte din valorile care trebuie transmise copiilor. Sunt sigură că acest incident nu se va lăsa fără urmări", a mai spus Andronescu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră