Giratoriu din Mamaia, semnalizat cu CANDELE! (FOTO)

14 Mar 2016 | scris de Cristi Semeghin
Giratoriu din Mamaia, semnalizat cu CANDELE! (FOTO)

Sensul giratoriu a apărut prin viețile șoferului român chiar și în locuri în care n-ar fi avut ce să caute, fiind mai mult un monument închinat traficului rutier, decât un mod de a-l fluidiza, dar și un mod al autorităților locale de a cheltui banii publici.

În acest sens se prezintă și imaginea următoare în care un sens giratoriu aflat pe drumul de unește Mamaia de Năvodari a ajuns să fie iluminat cu candele, deoarece niște suflete inimoase, evident nu dintre cele care administrează șoseaua, au ținut să-l evidențieze pe timpul nopții șoferilor care nu cunosc traseul și care s-ar înfige în el în loc să-l ocolească.

sens giratoriu mamaia
Foto: replicaonline.ro

Eventual, în cazul în care ar putea fi posibilă formarea unei ligi a sensurilor giratorii din România, cel din Mamaia ar putea împrumuta măcar felinarul, dacă nu și cele patru reflectoare care-l iluminează, de la cel din Băilești, la distanță de cea mai apropiată intersecție... Pentru că nu-i așa, giratoriul e mon amour, toujours. pentru primarii cu prieteni cu nevoi financiare!

sens unic giratoriu

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră