Planurile ISIS, descoperite de hackerii Anonymous. Care sunt țintele vizate de teroriști

22 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Planurile ISIS, descoperite de hackerii Anonymous. Care sunt țintele vizate de teroriști

Hackerii spuneau că au descoperit detalii despre un atac iminent al ISIS la o săptămână după atacurile din Paris, în care au fost uciși 130 de oameni.

Lista cu locurile vizate de islamişti, potrivit Anonymous:

- Evenimentele de la Paris
- Wrestling Survivor Series, Philips Arena, Atlanta
- Concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano
- University Pastoral Day, Liban
- One Day One Juz, Indonezia
- Evenimentele Bisericii Catolice, "Hristos, Regele universului"

Citeşte şi:

TESTAMENTUL lăsat de Ibrahim el-Bakraoui, înainte de a se detona pe aeroportul din Bruxelles

Care este următoarea ŢINTĂ a ISIS? Ce a descoperit la Bruxelles serviciul secret MI5

"Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă", a transmis Anonymous, potrivit ibtimes.co.uk.

Hackerii Anonymous au spart peste 25.000 de conturi Twitter ale ISIS

În noiembrie anul trecut, Anonymous a atacat peste 25.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic, ca urmare a războiului declarat de hackeri organizației teroriste după atacurile de la Paris.

"Anonymous nu se oprește la acest număr de conturi. ISIS, te vom urmări, îți vom ataca site-urile, conturile, email-urile și te vom expune. De acum înainte, niciun loc online nu va mai fi sigur pentru tine. Vei fi tratat ca un virus și noi avem antidotul", transmitea Anonymous într-un mesaj adresat organizației jihadiste.

"Aceste atentate nu pot rămâne nepedepsite; de aceea, hackerii Anonymous din lumea întreagă vă vor urmări, lepădăturilor care ucideți oameni nevinovați! Să știți că vă vom găsi. Vom lansa operațiunea cea mai importantă realizată vreodată contra voastră, așteptați-vă la numeroase atacuri cibernetice! Războiul a început, fiți pregătiți!", amenințau hackerii la sfârșitul lunii noiembrie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră