Cheloo, PRIMA REACȚIE în scandalul drogurilor

31 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Cheloo, PRIMA REACȚIE în scandalul drogurilor

Spre seară, cunoscutul rapper a fost pus sub control judiciar.

Pagina de Facebook a artistului a fost luată cu asalt de fanii trupei, șocați de ce se întâmplă cu Cheloo.

"O alta victima a politiei politice care lupta impotriva libertatii cetatenilor, si mai ales impotriva celor care ii critica si incearca sa demaste acest sistem criminal, care ne ingradeste dreptul la autodeterminare! Foarte trist faptul ca ramanem nepasatori in fata acestor grave abuzuri!", a fost mesajul transmis de Alex George.

"Haideti sa fim alaturi de Cheloo16hzoficial sa trecem peste cu inscenarile astea de 2 lei si false acuzatii care le fac politistii romani, incluzand abuzul de putere!!! RESPECT Cheloo16hzoficial!!!!", scrie un alt fan.

"Sper sa treci cu bine peste asta....nu inteleg cum doar la tine se gandesc toti m..i. Altii fumeaza canabis, marijuana si nu mai patesc nimic....Multa putere Cheloo!", scrie Tiberiu Voinea.

"Cred ca i s-a facut o inscenare, nu pot sa cred, e un om deosebit, sigur a incurcat pe altii", este de părere Ignat Mirela Alina.

"Știți ce este culmea? Ca pe el sa il bage pentru 10 grame și Huidu care a omorât 3 oameni a scăpat cu basmaua curată. Și putem da multe alte exemple din țara asta, din guvernul nostru corupt. Sperăm să treci cu bine peste asta. Big up Cheloo", scrie un alt fan.

"Cand o sa iesim odata in strada!?!?! Nu este oare destul de clar ca aceasta lege abuziva pusa in practica de catre politia politica "diicot" este o incalcare a dreptului la autodeterminare? Cu ce deranjez eu pe cineva prin faptul ca fumez un joint in casa mea, cu banii munciti de mine?!?!? De ce nu iesim odata in strada? DECRIMINALIZAREA DETINERII DE CANNABIS IMEDIAT!!!CHELOO LIBER!!!", a transmis și Alex George.

După miezul nopții, Cheloo a ținut să-și liniștească fanii.

"O zi ca oricare alta:) nu va mai certati. Sunt in drum spre casa. Nimic de reprosat", a scris rapperul pe pagina lui de Facebook.

Peste 50 de persoane au fost aduse, ieri, la DIICOT Ploieşti, în dosarul în care este vizat şi Cheloo. În total, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi Prahova, în dosarul care vizează traficul de droguri de risc.

Citește și:

Surse din Administrația Prezidențială: Moscheea de la București va fi construită!

MINUNEA ascunsă a României! Acest loc este UNIC ÎN LUME, dar puțini știu de existența lui (VIDEO)

L-a snopit în bătaie, pentru că era sub demnitatea lui să aștepte la rând! (VIDEO)

Mycloset.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră