Adolescentă de 16 ani, SELFIE MORTAL la Chișinău. A băut, a urcat pe bloc, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Fata a murit pe loc

03 Aug 2015
Adolescentă de 16 ani, SELFIE MORTAL la Chișinău. A băut, a urcat pe bloc, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Fata a murit pe loc
Final tragic pentru a adolescentă în vârstă de 16 ani. Tânăra a murit, după de a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 11 etaje din Chișinău. Fata ar fi încercat să-și facă o fotografie, însă s-a dezechilibrat și a căzut în gol. 
 
Reprezentantul Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat pentru presa din republica Moldova că tânăra ar fi consumat alcool înainte de tragedie. 
 
În urma impactului cu solul, minora a murit pe loc. 
 
Cazul este investigat de poliție, iar varianta unui suicid este exclusă.

În urmă cu câteva luni, Anna Ursu, elevă în Iaşi, la Liceul teoretic "Miron Costin", a murit după ce a fost electrocutată în timp ce încerca să-și facă un ”selfie”. Tânăra, împreună cu o colegă din Republica Moldova, s-a suit pe un tren de marfă garat într-o stație CFR de la marginea Iașiului. 
 
Cele două fete au ignorat linia electrificată, de 27.000 de volți. Au fost trântite pe platforma vagonului de descărcarea electrică puternică, iar hainele Annei, în vârstă de 18 ani, au luat foc. Incidentul a fost observat de un trecător, care a chemat Salvarea. Cele două fete au fost transportate la spital, dar Anna nu a mai putut fi salvată. Colega ei a scăpat cu răni minore. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră