Băsescu reacționează la cartea Adrianei Săftoiu: Sunt mulți oameni amărâți

25 Mai 2015
Băsescu reacționează la cartea Adrianei Săftoiu: Sunt mulți oameni amărâți
Traian Băsescu a reacționat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate, la dezvăluirile făcute de fostul consilier prezidențial, Adriana Săftoiu, în cartea ”Cronică de Cotroceni", lansată la Bookfest.
”Nu am citit cartea doamnei Săftoiu, sunt mulți oameni amărâți în ziua de azi. Probabil nu mai e o perioadă în care mai sunt și alte surse de venituri și atunci să îți încalci onestitatea față de un om care a avut încredere în tine... Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007: cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, cu Adriana Săftoiu, e mult mai complicată motivația și nu aș intra în ea.

Încep consilierii să trăiască de pe urma faptului că trăiesc doi-trei lângă președinte. Să știți că orice consilier, în momentul în care se angajează la Cotroceni, semnează un angajament de loialitate care nu are termen de prescripție”, a spus Traian Băsescu, la B1TV.

Ulterior, în aceeași emisiune, fostul șef al statului a subliniat că numai familia a stat alături de el întotdeauna și, ”din punct de vedere al loialității, Elena Udrea”.

Adriana Săftoiu descrie, printre altele, în volumul lansat duminică, relația dintre președintele Traian Băsescu și Elena Udrea. Vizitele zilnice ale Elenei Udrea în biroul lui Traian Băsescu aduceau, conform Adrianei Săftoiu,  lucruri bune în viața consilierilor prezidențiali: își terminau programul mai devreme!  "Partea bună a faptului că Elena îl vizita aproape zilnic pe Preşedinte era că nu ne mai solicită după o anumită oră", scrie Adriana Săftoiu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră