DIASPORA IA ATITUDINE! Reacție incredibilă la gestul de SFIDARE al celor șapte tineri din Vaslui, acuzați de VIOL: Când vin în țară, NIMENI NU O SĂ VĂ SCAPE!

04 Iul 2015
DIASPORA IA ATITUDINE! Reacție incredibilă la gestul de SFIDARE al celor șapte tineri din Vaslui, acuzați de VIOL: Când vin în țară, NIMENI NU O SĂ VĂ SCAPE!
Solidarizare generală de excepție, doar pe Facebook momentan, a diasporei române în cazul fetei din Vaslui violate cu bestialitate de șapte tineri, tot din Vaslui. Grupurile de români de pe Facebook au taxat foarte dur gestul celor șapte agresori, care au spus că ei sunt mândri de fapta lor, ba chiar au amenințat jurnaliștii că vor da cu mașina peste ei.

Diaspora a condamnat chiar și gestul avocatului celor șapte, care a spus că fapta lor e pericol social pentru că așa scrie la carte și să nu uităm că nu e singurul viol din România.

Comentariile românilor plecați în străinătate sunt la unison, toți condamnând gestul celor șapte, dar și decizia instanței de a-i lăsa liberi. Românii se întreabă cum e posibil așa ceva și adresează încurajări victimei, dar și familiei acesteia.

Pe lângă mesajele de încurajare, destul de puține la număr, există și o mulțime de promisiuni făcute de românii din diasporă, majoritatea de sex masculin, care amenință grupul celor șapte cu tot felul de activități...violente.


Pe lângă sutele de comentarii care condamnă fapta celor șapte, mai multe persoane se pare că și-au propus să ia justiția în propriile mâini și să-i caute personal pe agresori, pentru a le da o lecție "de viață", dacă cumva sistem de justiție românesc face vreo greșeală onestă și-i găsește nevinovați pe agresori.



O tânără din Vaslui a povestit cum a fost violată de șapte tineri, ore în șir, până a leșinat, fiind apoi stropită cu rachiu să-și revină, pentru ca bestiile s-o poată viola în continuare. Cei şapte au fost arestaţi, iniţial, la domiciliu, însă au fost eliberaţi după ce măsura a fost declarată neconstituţională.

Cei şapte tineri acuzaţi de viol au ajuns sfidători în faţa instanţei şi a victimei lor. Întrebați de jurnaliști dacă simt vreo remușcare față de ce au făcut, unul dintre ei a răspuns obraznic că el e mândru de tot ce a făcut. Tânăra violată a stat tot procesul cu lacrimi în ochi și capul plecat. Ca să fie tabloul complet, avocaţii agresorilor dau vina pe mass-media şi spun că aceasta nu le creează o imagine bună tinerilor cercetaţi pentru viol, dar și că, rețineți gestul celor șapte prezintă un risc social doar pentru că așa scrie în carte și nici nu e singurul caz de viol din România.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră