Generalul Towsend: Fortele NATO sunt ca un cutit si vom ascuti taisul acestui cutit. Generalul a aterizat pe o bucata de sarma ghimpata

27 Aug 2015
Generalul Towsend: Fortele NATO sunt ca un cutit si vom ascuti taisul acestui cutit. Generalul a aterizat pe o bucata de sarma ghimpata
Declaratie extrem de interesanta si plastica a generalului Stephen J.Townsend, comandantul Corpului aeropurtat al XVIII al Nato dupa exercitiile din poligonul Smardan:

"Sunt două scopuri ale acestui exercițiu. Primul scop este de a ne îmbunătăți pregătirea, de a ne ascuți cuțitele. Forțele armate ale NATO sunt ca un cuțit și vom ascuți tăișul acelui cuțit. Al doilea obiectiv este de a demonstra capabilitățile pe care le avem, vom demonstra capabilitățile din două puncte de vedere, din punct de vedere al NATO, al aliaților și prietenilor noștri din Europa și, de asemenea, ne vom demonstra capabilitățile pentru potențialii noștri adversari, indiferent cine sunt ei", a spus Stephen J. Townsend.

Totodata Generalul a reamintit ca a fost unul dintre parasutistii care au participat la exercitiu militar, saltul I s-a parut reusit, pamantul a fost moale dar din nefericire cineva a uitat pe camp o bucata de sarma ghimpata si la aterizare s-a ranit la mana.

La exercitiul militar de la Smardan au participat soldati din SUA, Italia si Spania care s-au parasutat din sase avioane Hercules. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră