Şi interlopii români „revin“ pe plaiurile mioritice, nu-i aşa? Liderul unei grupări infracţionale din Alba, din Germania direct în Penitenciarul Rahova

06 Aug 2015
Şi interlopii români „revin“ pe plaiurile mioritice, nu-i aşa? Liderul unei grupări infracţionale din Alba, din Germania direct în Penitenciarul Rahova
Polițiștii din Alba au preluat, din Germania, un bărbat, urmărit internațional pentru constituirea unei grupări infracționale. Infractorul român a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei cu închisoarea. „ La data de 4 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliției Județean Alba și polițiști ai Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au preluat din Munchen- Germania, un bărbat, de 41 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit internațional“, potrivit unui comunicat al IGPR. 

Infractorul român părăsise ţara în 2011

Pe numele acestuia, Tribunalul Vâlcea a emis, în octombrie 2014, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 7 ani de închisoare, pentru constituirea unei grupări infracționale, având ca scop obținerea de beneficii materiale din șantaj, trafic de persoane, folosind, pentru a-și impune voința, violența, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal.  Bărbatul, fost lider al unei grupări infracționale din Alba Iulia destructurată de polițiști, a părăsit teritoriul țării noastre în anul 2011.

În urma colaborării cu autoritățile judiciare germane prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cel în cauză a fost depistat pe teritoriul Germaniei. 


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră