Iohannis, criticat dur pe Facebook după lansarea cărţii: „Când Doamne iarta-mă are timp de scris?”

25 Mai 2015
Iohannis, criticat dur pe Facebook după lansarea cărţii: „Când Doamne iarta-mă are timp de scris?”
Susţinătorii lui Klaus Iohannis au reacţionat dur pe Facebook în urma lansării de carte care a avut loc zilele trecute la Bookfest. Reacţiile au fost variate, dar în mare parte negative.

"Le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți, astăzi, la lansarea volumului autobiografic "Primul pas". Campania electorală a fost o perioadă complicată, intensă, dificilă, energizantă şi totuşi cred că, pentru cei care au fost cât de cât conectaţi la ea, a fost o perioadă interesantă. Pentru a nu uita cum a fost această experiență, am vrut să scriu aceste lucruri. Oamenii au reprezentat partea foarte frumoasă a acestei campanii, care mi-au dat foarte multă energie”, a scris Iohannis pe Facebook.

Replicile au apărut imediat. Iată o scurtă selecţie.

HonDaniel Schneider Să vedem faptele! Primul pas a fost a fost făcut de noi pe 16 noiembrie! Acolo am semnat grantul! Dar primele reacții nu par a fi cele mai potrivite așa că, ar fi cazul să arătați cârcotașilor oarecare fapte! Sunt de acord și îmi place tăcerea și lipsa scandalurilor și a teatrului ieftin, dar când faptele lipsesc, tăcerea devine nepotrivită! Încă nu ne-am pierdut încrederea ....

Rada Rogojan d-le Presedinte, faceti-va treaba pentru care v-au votat romanii, lasati literatura, ca n-aveti talent ! Ati devenit atit de arogant in nici 6 luni, cum nu a fost nici Nastase in cei 4 ani ! daca nu sinteti in stare sa fiti presedinte, plecati, dar nu ne mai bagati pe gat maculatura de 3 parale pe o numiti "roman" ! Sinteti cea mai mare dezamagire a noastra, dupa euforia din 16 nov. Sa va intre bine in cap, ati beneficiat de 30% voturi de la pnl+pdl, care se poate spune ca au fost pentru candidatul Iokannis, dar restul de 25,5%, cel care a facu diferenta, au fost voturi ANTI-Ponta ! Nu va mai impaunati cu merite pe care nu le aveti ! Ar fi trebuit sa aratati respect acestor oameni, dar cu aroganta scuipati pe ei ! Sa va fie rusine, ne-ati mintit, ati fost tot timpul pe-o mina cu Ponta si psd, acum ati refacut USL !

Eusebiu Balan Așteptam si fapte, domnule Președinte! Facebook si cărți, treacă meargă, știm ca durează insa garanția pe care noi toți v-am dat-o, responsabilitatea pe care v-ați asumat-o implica multe lupte si realizări! Puneți țara la treaba si scăpați-o de netrebnici, cu ajutorul nostru! Nu se știe câta răbdare mai au Românii!

Janxy Jax Domnule președinte, cred ca ar fi mai important sa nu ne înșelați dorințele. Până acum nu ați prea demonstrat aproape nimik. V-am votat pt că am crezut în schimbare. deocamdată România lucrului bine făcut nu se vede. Te rog frumos ca și simplu cetățean sa nu îmi dai motive sa te urăsc. Mulțumesc.

Rodica Vinca noi v-am votat,am stat in frig ore in sir si v-am acordat votul de incredere . De ce promovati in continuare oameni corupti care nu au nimic de a face cu legea,responsabilitatea si devotamentul pentru oamenii Romaniei si pentru Romania . Pentru mine si nu numai ,aici in Montreal incepeti sa deveniti o Mare Dezamagire . Atunci cand e promovata o persoana in guvern nu se mai iau in considerare competenta,educatia,calitatea de OM de dragoste pentru tara de responsabilitate fata de cei care ti-au acordat incredere

Cerasela Duman Pai daca ati vazut ce campanie mizerabila a facut PSD-eul , acum de ce coabitati asa frumos cu cel mai corupt guvern ??? Noi ce sa intelegem ??? Asa veti scrie si dupa terminarea mandatului , ce guvernare dezastruoasa a facut Ponta ? Nu de asta v-am ales !!!

Geta Taielup Cand Doamne iarta-ma are timp de scris?Se vede treaba ca nu conuce el tara !Sau a fost ajutat la scris asa cum este ajutat ca si presedinte?Prietenii stiu de ce spun ,,ajutat,, si de cine.

Emilian Petrescu Sefu', oaresce "lucru' bine facut?". Scriem carti, ne ținem de comentarii la tot felul de meeting-uri si alte evenimente de trei lulele - trei surcele, dar ceva consistentă, ceva osu' la treaba pentru care ați fost ales????. Răbdarea devine tot mai subțire.

Minea Lucian Cu multa parere de rau, vreau sa spun ca toata povestea asta se duce spre ridicol. Aceasta carte nu-mi pare atlceva decit propaganda si ceva profit. 
Venind dupa toata povestea cu legea silvica, incepe sa-mi para rau ca am votat cum am votat, nu ca as fi avut prea multe optiuni.

Eugen Capitaneanu Incepeti cu "Primul pas" sa ne inselati asteptarile. Lasati valentele scriitoresti celor aflati in penitenciare. Le prieste mai bine lor. Noi avem nevoie de un presedinte bun pentru tara nu pentru beletristica. Un presedinte al "lucrului bine facut" e de preferat sa fie in bun gospodar pentru tara si poporul care l-a ales, nu un mare si prolific scriitor ! Decat receptii si sindrofii mai bine faceti niste vizite prin tara dvs. Veti vedea ca sunt destui de multi "primi pasi" ce trebuie facuti in toate domeniile. Faceti totusi "primul pas" pentru aceasta tara care v-a votat sperand la mai bine.... Nu v-am ales pentru a ne umple bibliotecile, domnule Presedinte ! Nu ....

Gelu Mihaescu E bine ca si scrieti, dar ceea ce ne intereseaza mai mult pe noi cetatenii, sunt FAPTELE Domnule Presedinte. FAPTE in favoarea noastra, a cetatenilor simpli, locuri de munca, un trai mai decent. Dupa 25 de ani de furt institutionalizat, nu mai avem timp sa asteptam, incercati sa va grabiti Domnule Presedinte ! Continuam sa avem incredere ...
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră