Klaus Iohannis, primul mesaj după huiduielile și ovațiile primite la deschiderea Festivalului George Enescu

31 Aug 2015
Klaus Iohannis, primul mesaj după huiduielile și ovațiile primite la deschiderea Festivalului George Enescu
Klaus Iohannis, însoțit de soția sa, Carmen, a participat la deschiderea Festivalului George Enescu, sosirea celor doi generând deopotrivă aplauze și huiduieli.

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește de importanța acestui eveniment cultural, lansând și un apel către români, invitați să redea "culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică".

"Deschiderea de ieri seară a Festivalului Internațional „George Enescu", aflat la ediția a XXII-a, reprezintă un nou prilej pentru România de a-și promova cultura și spiritul, grație marelui nostru compozitor. Sunt convins că, timp de trei săptămâni, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate la București va reuni mii de iubitori de muzică clasică, de acasă și din întreaga lume. Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică", este mesajul postat, luni, pe pagina de socializare a președintelui Klaus Iohannis, însoțit fotografii realizate în timpul evenimentului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră