România Open: Mihai Petre aduce la Bucureşti elita dansului sportiv

18 Mai 2015
România Open: Mihai Petre aduce la Bucureşti elita dansului sportiv
Pe 23 si 24 mai, la Sala Rapid Bucuresti, “Academia de dans Mihai Petre” organizeaza cea de-a patra editie internationala a concursului de dans sportiv, Romanian Open. 500 de perechi din intreaga lume cu varste cuprinse intre 6 si 60 de ani se vor intrece pe ritmuri de samba, vals, rumba sau jive.

In competitie vor fi prezente cateva dintre perechile aflate in top 10 mondial, inclusiv numarul 1 mondial la sectiunea Latino si numarul 6 mondial la sectiunea Standard. Alaturi de ei vor concura campionii nationali ai Romaniei atat la sectiunea Standard, cat si Latino. “Sunt mandru ca reusesc sa organizez Romanian Open pentru a patra oara ca si concurs international, dar mai ales ca am reusit sa creez impreuna cu echipa mea o competitie respectata la care vin sa dansezez cei mai buni dansatori ai lumii. Toti cei prezenti sambata si duminica la Sala Rapid au sansa sa vada un adevarat spectacol de dans pus in scena de elita dansului spotiv mondial”, a declarat Mihai Petre.

Romanian Open se va desfasura in weekendul 23-24 mai la Sala Rapid pe parcursul ambelor zile. Galele finale, semifinalele si finalele vor incepe la ora 19:00, atat sambata, cat si duminica. Biletele pot fi achizitionate direct din locatie. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră