Noi reduceri de cheltuieli la Televiziunea Publică: TVR News şi-a încetat emisia! SRTv a cerut retragerea licenței

01 Aug 2015
Noi reduceri de cheltuieli la Televiziunea Publică: TVR News şi-a încetat emisia! SRTv a cerut retragerea licenței
TVR News şi-a încetat emisia sâmbătă, la miezul nopții, aceasta fiind prima măsură luată de televiziunea publică pentru diminuarea cheltuielilor.

Ieri, TVR a trimis astăzi Consiliului Național al Audiovizualului o adresă  prin care a solicitat retragerea licenței postului TVR News.

„Vă comunicăm că Societatea Română de Televiziune solicită retragerea licenței audiovizuale (…) pentru serviciul de programe cu denumirea TVR News. Menționăm că începând cu data de 1 august 2015, canalul TVR News își încetează emisia, conform hotărârii Consiliului de Administrație al SRTv din data de 21 iulie 2015”, se arată în adresa trimisă CNA, conform paginademedia.ro.

ANAF a ridicat, pe 30 iulie, poprirea pe conturile TVR, în urma achitării datoriei scadente către bugetul de stat, care a fost în valoare de 10,3 milioane de lei. TVR are însă restanţe totale de aproape 200 de milioane de euro.

Societatea Română de Televiziune operează în prezent canalele TVR 1, TVR 2, TVR , TVR Moldova, TVR Internațional și TVR HD.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră