Nu ţi-ai plătit rovinieta? Compania de Drumuri a montat două puncte noi de control în zone care nu pot fi evitate

09 Iun 2015
Nu ţi-ai plătit rovinieta? Compania de Drumuri a montat două puncte noi de control în zone care nu pot fi evitate

CNADNR a anunţat că de astăzi, 9 iunie, două noi puncte fixe de control al valabilității rovinietei au fost puse în funcțiune. Acestea au fost amplasate în zone în care acestea nu pot fi evitate de către conducătorii auto.

„Până la data de 09.06.2015 controlul valabilității rovinietei se realiza prin intermediul a 72 puncte fixe de control, 14 puncte mobile de control, prin intermediul personalului cu drept de verificare a deținerii rovinietei valabile aparținând IGPR, ISCTR și prin intermediul personalului CNADNR în punctele de trecere a frontierelor”, arat[ Compania de drmuri în comunicatul remis presei.

Punctele de control fac parte din sistemul informatic deținut de CNADNR SA., „sistem care permite emiterea rovinietelor atât prin punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați de CNADNR SA, cât și prin intermediul SMS (pentru utilizatorii români și doar pentru perioada minimă de valabilitate pentru fiecare categorie de vehicul în parte), dar și descurajarea utilizatorilor rețelei de drumuri naționale de a circula fără a deține rovinietă valabilă”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră