FLĂCĂRILE L-AU MUTILAT.Povestea lui Alexandru, băieţelul de doi ani şi jumătate, desfigurat complet după ce maşina bunicilor a explodat lângă el. Unde se pot face DONAŢIILE

23 Aug 2015
FLĂCĂRILE L-AU MUTILAT.Povestea lui Alexandru, băieţelul de doi ani şi jumătate, desfigurat complet după ce maşina bunicilor a explodat lângă el. Unde se pot face DONAŢIILE
Cu patru luni în urmă, Alexandru era cel mai vesel băieţel de pe planetă. Se juca, râdea, alerga şi se bucura de toţi cei care îi erau alături. O explozie din gospodărie i-a schimbat pentru întotdeauna viaţa, desfigurându-l complet.

„El este Alexandru, nepoţelul meu de numai doi ani şi jumătate. A suferit un accident în urmă cu patru luni, maşina bunicilor a explodat, iar din nefericire el a fost cuprins de flăcări. În poza de mai jos se poate vedea cum arăta el înaine şi cum arată acum. A fost o minune că a supravieţuit când medicii nu îi dădeau şanse . A fost un luptător şi încă este! Vă rog pprin această cale să îl ajutaţi donând bani! Are nevoie de 30.000 de euro pentru a merge în Turcia pentru prima etapă. Apelez la bunătatea voastră să îl ajutaţi pentru a deveni un copil normal!„, scria pe facebook o mătuşă disperată. 

Disperarea unei mame: „Cel mai greu e să îţi vezi copilul că se chinuie şi tu nu poţi să faci nimic“

Pentru ca Alex sa aibă o viaţă normala, are nevoie de cel puţin două intervenţii chirurgicale. Prima costă 30.000 de euro, iar cea de-a două încă 40.000 de euro. Oamenii nu au rămas indiferenţi la tragedia băieţelui de doi ani, atfel că, din fericire, o parte din sumă s-a adunat. Micul  Alex va pleca spre Turcia săptămâna viitoare, iar familia spera sa poata ajunge şi la cea de-a doua etapă. Ana Daniela Botorea, mama lui Alex, a declarat că cea mai mare dorinţă a sa este aceea de a-şi vedea băieţelul cum era înainte. „Îmi doresc să-l revăd cum era inainte... Am foarte mari speranţe... Sunt convinsă că, în timp, totul se va rezolva. Cel mai greu e să îţi vezi copilul că se chinuie şi tu nu poţi să faci nimic“, a declarat femeia pentru Pro tv. 

SĂ-L AJUTĂM PE ALEX!

Conturile:

Lei: RO32BTRLRONCRT0295690001
Euro: RO79BTRLEURCRT 0295690001
Titular: Botorea Ana Daniela

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră