Un clasament al celor mai frumoşi oameni politici aruncă în aer scena politică mondială! Merkel, mai urâtă decât Tspiras!

21 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Un clasament al celor mai frumoşi oameni politici aruncă în aer scena politică mondială! Merkel, mai urâtă decât Tspiras!
Clasamentul celor mai sexy lideri politici din toată lumea a arătat adevărata faţă a politicienilor. Direct de pe locul 92, Angela Merkel, complet nemulţumită, ameninţă că, dacă nu va fi urcată mai înspre sus, are de gînd să ameninţe cu măruti de austeritate nu nnumai în UE, ci în toată lumea şI în toată Calea Lactee. “M-am trezit foarte bine dispusă astăzi, dar m-am prost-dispus imediat ce am văzut că sînt mai urîtă chiar şi decît preşedintele Botswanei (locul 29). Dacă acest lucru nu se remediază în cursul zilei de azi, mîine nu, că-i sîmbătă, nici poimîine, că-i duminică şi nu lucrez, dar de luni ameninţ cu noi măsuri de austeritate faţă de toată lumea”. De pe locul 38, Victor Ponta a declarat că-i e jenă că e mai urît decît Putin (locul 32) şi chiar şi decît preşedintele Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedow (locul 27).

La rîndul său, ca măsură compensatorie, preşedintele Botswanei, Ian Khama, a declarat că, dacă măsurile de austeritate cu care ameninţă vindicativa Merkel vor fi puse în fapte, se oferă să ajute întreaga Europă cu o infuzie proaspătă de monedă din republica pe care o conduce. Ȋntr-adevăr, un gest nesperat din partea generoasei Republici Botswana, care uite ce bună e, mulţmim, Republica Botswana!

Cel mai urît lider mondial, Kim Jong-un, a declarat că nu se simte urît deloc, deoarece el ştie că toate aceste clasamente sînt nişte prostii şi că el e, de fapt, cel mai frumos din lume.

La rîndul său, demisionat aseară din fruntea Guvernului elen, Alexis Tsipras a declarat că locul 10 nu e de natură să-l bucure şi că, acuma, că e jobless, ar putea să-l pună şi pe el măcar între primii trei dacă nu între primii doi, dacă nu între primul unu, aşa, măcar de consolare. El a mai zis c-ar vrea să-i vadă şi el pe ăia de la site-ul care au făcut acest clasament, să vadă el ce frumuseţi sînt acolo, să facă şi el un clasament al celor care scriu acolo. Şi că el e sigur că acolo sînt numai urîţi.

Ȋntr-adevăr, potrivit clasamentului întocmit de urîţii de la hottestheadsofstate.com, Obama (locul 13) e mai urît decît Medvedev, dar mai frumos decît Putin. Vedeţi? Clasamente ca astea sînt de natură să arunce în aer scena politică internaţională. Greu le era dacă-l puneau pe Putin mai frumos decît Obama???

Ca să nu mai spunem că toţi urîţii din Africa sînt mai frumoşi decît europenii sau indoeuropenii.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră