Un italian a încercat să-l ucidă pe iubitul surorii sale, doar fiindcă acesta e de origine română

29 Aug 2015
Un italian a încercat să-l ucidă pe iubitul surorii sale, doar fiindcă acesta e de origine română
Danilo Adorni, un bărbat de 46 de ani din Lecce, i-a trimis surorii sale un SMS cu mesajul: „Vin să-l tai pe acel porc străin”. Înarmat cu un cuţit de bucătărie, el a apărut apoi la locuinţa surorii şi a încercat să-l ucidă pe prietenul acesteia, care dormea, informează www.gazetaromaneasca.com.

Sora lui Adorni are 44 ani și trăiește cu un român, cu 16 ani mai tânăr decât ea.

Trezit brusc din somn, tânărul a reuşit să evite lovitura de cuţit, însă pitbullul asmuţit de Adorni împotriva sa l-a mușcat de un picior. Ȋn plus, bărbatul a fost rănit şi la încheietura mâinii, unde a fost atins de lama cuţitului.




Nu era prima dată când Adorni se arăta a fi împotriva acelei relaţii, a povestit sora lui. Ea a fost și cea care a alertat carabinierii. La sosirea forţelor de ordine, bărbatul s-a baricadat în casă şi, printr-un oblon, a continuat să-l ameninţe neîntrerupt pe partenerul de viaţă al surorii lui, care, la acel moment, se afla în stradă. Agenţilor nu le-a fost deloc uşor să-l readucă la calm pe bărbatul ieşit din minţi. Ȋn cele din urmă, Adorni s-a predat, după ce şi-a asmuţit câinele şi împotriva carabinierilor.

„Oricum, când ies din puşcărie îl spintec”, a urlat el, în timp ce era dus la sediul carabinierilor.




Danilo Ardoni are un cazier impresionant. A petrecut douăzeci de ani la închisoare pentru diferite infracţiuni, printre care și jafuri, şi până în urmă cu câteva luni el fusese supravegheat special. Porţile închisorii i s-au redeschis, fiind acuzat acum de tentativă de omor şi ultraj.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră