Din nou VIOL. Din nou șapte români. Unul dintre agresori a filmat totul cu telefonul!

27 Iul 2015
Din nou VIOL. Din nou șapte români. Unul dintre agresori a filmat totul cu telefonul!
Un nou viol în care sunt implicați români, șapte la număr, dar nu în Vaslui ci în orașul Southhampton, atrage atenția presei britanice.

Un băiat de 13 ani și alte șase persoane majore au apărut în fața unei curți de justiție din Southhampton, pentru violarea unei femei de 20 de ani.

Femeia se întorcea pe 16 ianuarie de la o întâlnire cu prietenii săi și a intrat într-un pasaj subteran din centru, în zona Derby Road. Procurorul de caz spune că acesta este locul unde victima s-a întâlnit cu unul dintre acuzați, Mihăiță Pălie. Acesta se pare că și-a atras victima într-o casă din apropiere, unde împreună cu prietenii săi au violat-o timp de patru ore. În timpul acesta, unul dintre acuzați, Cosmin Nicuț de 20 de ani filma totul cu telefonul mobil. La orgie a participat și un copil de 13 ani, al cărui nume nu a fost dat publicității.

Conform declarațiilor din dosar, femeia a părăsit casa în jurul orei 3 dimineța și ar fi sunat imediat la poliție. Acuzații au fost repede arestați. Printre ei Mihăiță Pălie (33 de ani), Cosmin Nicuț (20), Nicolae Ghinea (21), Radu-Florin Panciuc (21) și un băiat de 13 ani. Numele altor două persoane nu au fost date publicității.

Inculpații au negat acuzațiile. Procesul continuă 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră