Atlant, mașinăria SF pregătită de Vladimir Putin pentru armata rusă! Experți militari: "Este UNIC ÎN LUME" (VIDEO)

03 Iul 2015
Atlant, mașinăria SF pregătită de Vladimir Putin pentru armata rusă! Experți militari:
Vladimir Putin plănuiește să înzestreze armata rusă cu o mașinărie desprinsă parcă din filmele Science Fiction. Dirijabilul, al cărui cost de producție depășește 15 milioane de dolari, are 130 de metri lungime, ar putea transporta până la 200 de soldaţi și este dezvoltat de compania Augur RosAero Systems.
 
Atlant, căci așa a fost denumit aparatul de zbor, combină elemente de la avioane și elicoptere și putea intra în dotarea armatei Rusiei începând cu 2018, scrie The Siberian Times.
 
"Este un sistem unic în lume, bazat pe o soluţie inovativă. Am adăugat inclusiv un sistem de balans care face aparatul mai rezistent. Este prevăzut cu o carcasă solidă din material compozit, nu din ţesătură", au declarat designerii dirijabilului.
 
Experții ruși susțin că Atlant este superior din toate punctele de vedere aparatelor asemănătoare existente deja pe piaţă. 

Presa rusă speculează faptul că dirijabilul ar urma să fie folosit de armata rusă la supravegherea frontierelor sau pentru transportul trupelor şi echipamentului în zone de conflict. 
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră