ĂSTA-I OM? A MĂCELĂRIT 10 cățeluși cu o cărămidă pentru că nu le-a găsit stăpân

23 Mai 2015
ĂSTA-I OM? A MĂCELĂRIT 10 cățeluși cu o cărămidă pentru că nu le-a găsit stăpân
Un australian a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru cruzime fata de animale, după ce a omorât zece pui de câine cu o cărămidă. Doar un singur catel din grupul condamnat la moarte supraviețuit, numit acum "Lucky". Nathan Thompson, 25 de ani, a pledat vinovat pentru nenorocire, dar spune că nu a fost în totalitate vina lui, pentru că era drogat. Un martor a descris locul ca fiind "un masacru".

Dați spre adopție

Puii au fost inițial oferiți spre vânzare pe internet de către proprietarul lor, se arată în raportul instanței. Când nimeni nu i-a cumparat, Thompson s-a enervat, mai ales că mai vânduse câini prin această modalitate. Pentru că nu mai putea avea grijă de ei, Thompson a considerat că a duce puii într-un adăpost și a-i ucide e același lucru, așa că a decis să-i omoare cu mâna lui, lucru pe care l-a și făcut, ducând puii la o margine de pădure, unde i-a bătut până la moarte cu o cărămidă.

Un bărbat care își plimba proprii câini în zonă a auzit schelălăituri, așa că s-a dus să vadă ce se întâmplă."Martorul a observat cum acuzatul ține unul dintre pui jos cu mâna stângă în timp ce în mod repetat, îl lovea cu o cărămidă ținută în mâna dreaptă. Martorul s-a uitat cu groază cum acuzatul a scos încă un cățel din mașină lui a lovit animalul de patru ori în cap", arată documente judiciare citate de ziarul Herald Newcastle.



Avocatul apărării a spus că, într-adevăr, actul lui Stone a fost deplorabil și dureros, dar a precizat că acesta nu se afla "într-un cadru normal al minții", la momentul respectiv, fiind drogat.

Instanța, de neclintit

Bărbatul a fost condamnat la 18 luni de închisoare și i s-a interzis pe viață dreptul de proprietate asupra vreunui animal, pasăre, sau orice vietate. "Aceste fel de atacuri brutale, intenționate și premeditate, o astfel de cruzime fata de animale nu vor fi tolerate de către instanțele de judecată și mai ales de a mea, a declarat judecătorul, care s-a declarat scârbit de existența unui astfel de specimen uman.

Lucky, singurul cățeluș care a supraviețuit

Un singur cățel a supraviețuit grozăviei, numit acum Lucky de către noul stăpân, din motive evidente. Cățelul a rămas ultimul în mașina ucigașului, acesta fiind întrerupt de martorul care a văzut scena de groază.


Alte stiri din Bizar

Ultima oră