Care sunt CELE MAI PERICULOASE ZODII, conform rapoartelor FBI

02 Iul 2015
Care sunt CELE MAI PERICULOASE ZODII, conform rapoartelor FBI
Zodia unei persoane este în strânsă legătură cu infracțiunile pe care este înclinat să le comită. Astfel, în urma analizării dosarelor FBI, ale celor mai periculoși criminali în serie, experții au făcut un clasament cu cele mai periculoase zodii.
 
Potrivit strawoman.com, astrologii au împărțit clasamentul în patru categorii: semnele de Foc, Apă, Pământ și Aer.
 
Zodiile de Foc - Berbecul, Săgetătorul și Leul
 
Dintre aceste zodii, Săgetătorii au cele mai multe infracțiuni comise și sunt cel mai greu de prins, berbecii au cele mai multe arme asupra lor, iar Leii sunt considerați cei mai periculoși.
 
Zodiile de Aer - Balanța, Gemenii și Vărsătorul
 
Balanțele comit cele mai multe infracțiuni și sunt, de obicei, înarmate și foarte periculoase, Gemenii sunt implicați cel mai des în tot felul de fraude, iar Vărsătorii săvârșesc cele mai multe crime din răzbunare.
 
Zodiile de Pământ - Capricornul, Fecioara și Taurul
 
Persoanele din acsete zodii sunt arestate în mod constant. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel că sunt considerați periculoși, Fecioarele sunt mereu înarmate, iar cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infracțiuni, de la furturi minore la crime. 
 
Semnele de Apă - Racul, Scorpionul și Peștii 
 
Racii comit cele mai multe și mai variate infracțiuni, astfel că sunt foarte periculoși, în timp ce Scorpionii și Peștii sunt impulsivi, iar cele mai multe fapte penale sunt făcute la nervi.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră