"Experiment eșuat! Portal către altă lume!" Fenomen meteorologic UNIC în timpul unei furtuni teribile

01 Iun 2015
Un fenomen cel puțin bizar a provocat discuții aprinse atât în rândul specialiștilor, dar și în rândul celor mai puțin avizați. Fotograful Harry Perton și-a instalat camera de fotografiat pentru a captura fulgerele din timpul unei furtuni puternice, însă la o analiza mai atentă a imginilor, a observat un obiect bizar într-unul din cadre. Imaginea surprinde ceea ce pare a fi o manifestare de energie cu o formă bine definită, circulară, care emite o lumină stranie, verzuie, cu o prelungire, ca a unei comete.

Bizarul eveniment a avut loc în  Groningen, Olanda, iar publicarea imaginii în mediul online a stârnit aprige dispute. Mai mulți specialiști în evenimente meteorologice invocă unicitatea fenomenului, precizând că ar putea fi vorba despre ciocnirea a două sau mai multe fulgere într-un câmp atmosferic foarte dens, alții fac o analogie cu experimentul Philadelphia, un presupus experiment militar în care nava USS Eldridge ar fi trebuit să fie făcută invizibilă. În experimentul respectiv, un câmp electric cenușiu-verzui ar fi înconjurat nava respectivă, făcând-o să dispară. Atunci, marinarii au povestit scene de coșmar, unii dispăruseră, alții pur și simplu arseseră prin combustie spontană, oricum, cei care mai erau pe vas sufereau cumplit, fiind integrați în structura metalică a navei.

Fotografia lui Perton a provocat adepții teoriei conspirației, aceștia lansând ipoteza că s-ar fi reluat experimentele lui Tesla, doar că la un nivel mult mai avansat. Portal către altă lume, semn divin, extraterești, toate au fost invocate în mediul online, ipoteze argumentate sau nu.

Cert este că așa ceva nu s-a mai văzut până acum, iar fotograful Harry Perton a fost acolo la locul și timpul potrivit. Totuși, întrebarea rămâne. Ce poate fi?



Alte stiri din Bizar

Ultima oră