68 de ani de la incidentul Roswell. Un astronaut NASA vorbește despre OZN-ul care s-a prăbușit în New Mexico (VIDEO)

07 Iul 2015
68 de ani de la incidentul Roswell. Un astronaut NASA vorbește despre OZN-ul care s-a prăbușit în New Mexico (VIDEO)
Fostul astronaut Edgar Mitchell, una dintre cele șase persoane implicate în publicarea unei fotografii care înfățișa un așa zis extraterestru care ar fi murit în urma incidentului de la Roswell, în 1947, rămâne neclintit în afirmațiile sale. 

Potrivit lui Edgar Mitchell, civilizațiile extraterestre există, iar vizitele lor pe planeta noastră sunt o probă că ei mențin contactul cu autoritățile americane. 
 
Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, Mitchell, al șaselea astronaut care a pus piciorul pe Lună, a declarat că, de-a lungul carierei sale, a discutat cu foarte mulți speciliști din armata americană care au studiat rapoarte secrete legate de fenomene extraterestre. 
 
Fostul astronaut a spus că în urmă cu 68 de ani, un OZN a aterizat în Roswell, mai mulți extratereștri fiind capturați vii de armata americană. 
 
"Adevărul despre Roswell este că totul a fost real. Am fost acolo când a avut loc incidentul. Abia terminasem liceul. Într-o zi, Roswell Daily Record publica faptul că o navă extraterestră se prăbușise în zonă. A doua zi, totul a fost negat de de reprezentanții aviației americane, care au declarat că, de fapt, se prăbușise un balon meteorologic. Am crezut. Mulți ani după aceea, după ce am ajuns pe Lună și m-am întors, m-am dus la Roswell pentru a ține cursuri și pentru a întâlni oamenii de pe vremea copilăriei mele. Mulți dintre cei cu care am vorbit mi-au spus poveștile lor", a declarat Mitchell, potrivit express.co.uk.
 
Fostul astronaut a amintit de un bărbat din Roswell, care i-a povestit că fiul lui ar fi furnizat sicriele pentru extratereștrii morți, iar fiul unui unui șerif ar fi fost responsabil să țină lumea departe de locul s-a produs incidentul.
 
"Un prieten de familie care a fost maior al forțelor aeriene americane mi-a spus că incidentul Roswell a fost real. Un amiral cu care am vorbit mi-a confirmat, de asemenea, că la Roswell s-a prăbușit o navă extraterestră", a spus fostul astronaut.
 
Edgar Mitchell afirmă că guvernul american a găsit extratereștri vii și morți în locul prăbușrii OZN-ului, dar că motivul pentru care a mușamalizat acest incident a fost că nu a știut dacă vizita era ostilă și nici nu dorea ca Uniunea Sovietică să afle despre asta. 
 
"Cea mai bună soluție la acel moment a fost să mintă", a explicat fostul astronaut, care a mai precizat că de-a lungul carierei sale la NASA i s-a adus la cunoștință faptul că Pământul a fost vizitat de multe OZN-uri, dar că Agenția spațială americană a mușamalizat fiecare caz.
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră