Interviu cu un ...MORT! Reporter din Brazilia, protagosnistul unei scene HALUCINANTE, probabil UNICĂ în televiziune (VIDEO)

03 Iun 2015
Interviu cu un ...MORT! Reporter din Brazilia, protagosnistul unei scene HALUCINANTE, probabil UNICĂ în televiziune (VIDEO)
Un jurnalist al unei televiziuni din Brazilia a fost protagonistul unei scene oribile în timp ce încerca să intervieveze martorii unui incident cu împușcături. Din păcate, reporterul nu a realizat că unul dintre cei cărora le-a adresat întrebări era...mort. 
 
Jurnalistul brazilian a ajuns primul la fața locului, în suburbia Aracaju, și a început prin a lua interviuri polițiștilor care investigau ce se întâmplase. 
 
Apoi, dornic să afle mai multe informații legate de incident, reporterul și-a îndreptat atenția către suspecți. Pe doi dintre ei, întinși pe caldarâm și încătușați, i-a chestionat rapid, aceștia încercând cu greu să-i nea niște răspunsuri.
 
Omul nostru a trecut apoi la al treilea suspect, care zăcea întins lângă roțile unei mașini. Cu microfonul întins spre gura bărbatului, jurnalistul pune întrebările, dar își dă seama că acesta este mort. "Acesta este rănit. Incredibil, voiam să intervievez un bărbat care este deja mort", exclamă jurnalistul.
 
Potrivit Daily Mirror, cei trei încercaseră să jefuiasca un magazin alimentar, însă au fost prinși în flagrant de polițiști și a avut loc un schimb de focuri. 
 
Ulterior, anchetatorii au confirmat faptul că în urma incidentului o persoană a murit. (V.M.)
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră