MIRACOL pentru un băiețel "DECAPITAT" într-un accident rutier. Medicii i-au REATAȘAT capul după o operație de șase ore (VIDEO)

05 Oct 2015
MIRACOL pentru un băiețel
Un băiețel de 1 an și patru ani din Australia se reface în mod miraculos, după ce a suferit o așa-numită "decapitare internă".
 
În 15 septembrie, Jackson Taylor se afla în mașină cu mama și sora lui Shayne în momentul în care s-au ciocnit cu un alt vehicul, la 110 km/h. Impactul a fost atât de puternic încât capul copilului a fost smuls din gât, potrivit chirurgului Geoff Askin, citat de The Mirror.
 
Într-o foarte delicată operație, care a durat șase ore, medicii i-au "sudat" vertebrele folosind ață chirurgicală și o bucată dintr-o coastă.
 
"Mulți copii nu ar supraviețui acestor răni și dacă reușesc și sunt resuscități, nu s-ar mai mișca și nici respira din nou", a declarat medicul Askin.

"Este un miracol. În momentul în care l-am scos din mașină, am știut că are gâtul rupt", a spus mama lui Jackson, Rylea Taylor.
 
Jackson poartă deocamdată o proteză care-i ține capul stabil, însă peste opt săptămâni va putea duce o viață normală, spun doctorii.
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră