O LUME NEBUNĂ! Heterosexual, logodit cu un homosexual mai în vârstă: Pentru bani și o știe și el!

05 Oct 2015
O LUME NEBUNĂ! Heterosexual, logodit cu un homosexual mai în vârstă: Pentru bani și o știe și el!
Nu numai că a reușit să-și facă singur viața praf, logodindu-se cu un bărbat mai în vârstă, homosexual, dar a ținut ca toată lumea să afle lucrul acesta, acceptând să discute pe această temă cu utilizatorii Reddit.

În cadrul unei rubrici a site-ului Reddit, în care utilizatorii îi puteau adresa orice întrebare,
un tânăr a reușit să capteze atenția publică după ce a mărturisit că, heterosexual fiind, are o relație cu un bărbat homosexual mai în vârstă decât el.

"M-am băgat în treaba asta pentru bani. Nu aveam la orizont nicio relație cu vreo femeie, așa că mi-am zis, de ce să n-o fac?", spune tânărul în vârstă de 24 de ani.

Întrebat despre ce crede despre sexualitatea sa, bărbatul a răspuns: "Mă consider heterosexual, dar nu fac mare caz că trebuie să practic și sex anal cu logodnicul meu. Nu e o mare scofală, nu e genul meu de "distracție", dar nici îngrozitor nu e, indiferent dacă ești atras de tipe sau tipi. Nu pot să zic că e același lucru ca și când ai face sex cu o femeie, dar pot să trec peste asta".

Tipul a confirmat că înțelegerea pe care o are cu bărbatul în vârstă de 51 de ani îi permite în continuare să se întâlnească cu femei, doar că nu trebuie să le aducă acasă.

El spune că se simt extrem de fericiți de înțelegerea pe care au făcut-o și că au discutat și despre lucruri mai serioase, despre posibilitatea de a înfia copii, pe care au respins-o total.

Despre legătura emoțională dintre ei, bărbatul declară că din punctul lui de vedere este vorba doar de bani, în timp ce cealaltă parte a câștigat un viitor logodnic/soț.

Pentru a explica familiei sale ce se petrece în viața sa, le-a comunicat că este bisexual, ceea ce a fost suficient din punctul lor de vedere, deși unii dintre prietenii apropiați s-au legat atunci de diferența de vârstă

În societate, spune că formează cu adevărat un cuplu, aplecat spre romantism, în care se țin de mână și fiecare dintre ei îl înconjoară pe celălalt cu gesturi afectuoase.

Tipul heterosexual estimează că "sponsorul" său are o avere undeva între 11-12 milioane de dolari și că nu încetează să-i ofere cadouri scumpe.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră