Când PREOȚII își pierd CALEA. Un POPĂ și-a dat seama BRUSC că e GAY, "a spart" 40.000 de euro din BANII BISERICII pe PLĂCERI SEXUALE

27 Mai 2015
Când PREOȚII își pierd CALEA. Un POPĂ și-a dat seama BRUSC că e GAY,
Un preot, familist convins și cu doi copii, a furat 40.000 de euro din parohie și a cheltuit aproape toți banii pe plăceri homosexuale. Pastorul Boyd Holder a fost privit cu suspiciune atunci când a fost descoperit de polițiști într-o dubă parcată pe marginea drumului. Duba aparținea Bisericii Apostolice Victoria și înăuntrul său au fost descoperite două persoane de către polițiștii vigilenți. Popa și încă un individ pe jumătate gol. Atunci, părintele a fost acuzat că a făcut sex cu individul respectiv, dar comunitatea a reacționat imediat, motivând că părintele se afla în mașină pentru era a lui, el era șoferul și nu se știe cum ajunsese celălalt bărbat pe jumătate dezbrăcat, dar clar preotul nu ar fi avut vreun amestec.

Poliția i-a luat atunci și declarația lui Holder, fața bisericească declarând că tânărul l-a rugat să se întâlnească cu el pentru a discuta despre credință, apoi s-a dezbrăcat să fie botezat, în apropiere fiind un lac.

După incident, unii dintre membrii bisericii, mai sceptici de felul lor, au inceput sa verifice modul în care pastorul gestion finanțele parohiei. Astfel, s-a descoperit lipsa a zeci de mii de dolari din fondurile bisericii, așa că l-au dat afară.

Poliția a deschis o nouă anchetă, iar rezultatul a uluit comunitatea locală. Preotul furase peste 40.000 de euro, pe care îi folosise la achiziționarea unor jucării sexuale foarte scumpe, avea abonamente VIP pe site-urile cu matrimoniale pentru homosexuali și alte cheltuieli pentru intreținere corporală, foarte scumpe și ele.

Boyd Holder a fost prins și dus în arestul poliției, unde a recunoscut toate acuzațiile și a declarat că într-o bună zi și-a dat seama că el de fapt este gay și că este timpul să iasă din dulap (expresie americană). Astfel, Boyd a renunțat la cele sfinte și a luat calea pierzaniei și a păcatului, părăsindu-și nevasta și copii pentru căldura... pieptului, câteodată păros, al homosexualității.



Alte stiri din Bizar

Ultima oră