Selfie cu bunicul mort pe patul spitalului, imaginea pe care un puștan a ținut s-o împartă cu toată lumea (FOTO)

02 Iul 2015
Selfie cu bunicul mort pe patul spitalului, imaginea pe care un puștan a ținut s-o împartă cu toată lumea (FOTO)
Selfie-ul este o îndeletnicire apărută de curând în comportamentul social, izvorâtă din nevoia oamenilor de a comunica indirect prin intermediul smartphone-urilor și a rețelelor de socializare.

Un tânăr din Arabia Saudită a produs o undă de șoc în opinia publică după ce a postat pe o rețea de socializare un selfie pe care l-a realizat în spital, lângă bunicul său care tocmai încetase din viață. 

Atitudinea puștiului și modul lipsit de demnitate cu care este tratat decedatul a stârnit numeroase comentarii și a provocat reacția autorităților care au declanșat o anchetă pentru identificarea și pedepsirea adolescentului.

"Este o provocare adusă sentimentelor umana și o violare flagrantă a moralei și a demnității umane. Societatea nostră respinge astfel de atitudini ce contravin tradiției și a normelor morale. Există un segment de adolescenți care ține neapărat să atragă atenția asupra lor prin atitudini scandaloase, și care trebuie temperat", a declarat unui cotidian un avocat care consideră că există norme legale pentru a pedepsi gestul puștiului.

Selfie-ul are alăturat mesajul "La revedere, bunicule!" și un emoticon care anunță că puștiul resimte tristețe deși modul în care este imortalizat nu exprimă deloc starea asta sufletească.





Alte stiri din Bizar

Ultima oră