Și-a vândut virginitatea pentru 15,000 de euro, dar a fost nevoită să sară pe geam! (VIDEO)

02 Sep 2015
Și-a vândut virginitatea pentru 15,000 de euro, dar a fost nevoită să sară pe geam! (VIDEO)
După propriile declarații, după ce ambii săi părinți decedaseră o tânără cu aspirații artistice către actorie a încercat să facă rost de banii care să o ajute să se dezvolte în carieră scotându-și la licitație virginitatea.

În momentul în care l-a întâlnit pe bărbatul care a câștigat produsul ofertat online, chiar în apartamentul acestuia din orașul Perm, în Azerbaidjan, acesta i-a comunicat că s-a răzgândit și că nu are de gând să-i plătească nicio lețcaie.

Bărbatul a încercat să o convingă de faptul că prostituția i-ar aduce o viață frumoasă, iar refuzul acesteia de a se declara încântată de perspectivă a condus inevitabil la o dezlănțuire violentă.

Tânăra a fost forțată mai întâi să pozeze în ipostaze erotice, după care a trebuit să facă față unei tentative de viol. Agresiunea sexuală a evitat-o doar cu prețul unei fracturi de șold, căpătată în timpul evadării din apartament, fata coborând pe o frânghie improvizată din cearceafuri pe o fereastră a apartamentului situat la etajul trei al clădirii.

Iubita agresorului s-a declarat stupefiată de acuzațiile aduse acestuia, pretinzând că în timpul relației lor, bărbatul s-a comportat delicat și cu gentilețe.

Procurorii azeri au declarat jurnaliștilor că nu intenționează să o acuze pe tânără de prostituție, în ciuda faptului că a încercat să-și vândă virginitatea.




Alte stiri din Bizar

Ultima oră