Star Wars, frate! Navă spațială extraterestă, într-o imagine de pe Marte, publicată de NASA (FOTO)

25 Aug 2015
Star Wars, frate! Navă spațială extraterestă, într-o imagine de pe Marte, publicată de NASA (FOTO)
Roverul Curiosity, explorator solitar al suprafaței planetei Marte, nu mai prididește în a trimite imagini cu Planeta Roșie, așteptate cu sufletul la gură de susținătorii existenței unei civilizații extraterestre mai avansate decât cea la care am ajuns noi, bieții pământeni.

Într-un din cele mai recente imagini de pe Marte publicate de NASA, fanii Star Wars au avut plăcerea de a descoperi formele uneia dintre navele Imperiului - Star Wars Destroyer.

Descoperirea nu putea fi făcută decât de un "expert" în fenomene OZN, al cărui nume e prea puțin important pentru posteritate.
"Vizionând ultimele imagini publicate de NASA, am descoperit această anomalie. Obiectul negru arată întocmai unui OZN prăbușit. Estimez că nava spațială are undeva între 2-3 metri diametru, deci nu putea transporta prea mulți pasageri. Nu există decât această fotografie a acestei nave spațiale, de obicei roverul înregistrează mai multe imagini din zona pe care o explorează, de această dată nu a făcut-o. Sper să revină în zilele următoare", a declarat sus-numitul pentru mirror.co.uk.



În final mai merită menționat faptul că imaginile luate pe Marte de roverele NASA au relevat, până acum prezența pe suprafața planetei a unei palete largi de obiecte misterioase, de la fantome, la sâni spațiali, roboți, monștri, etc.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră