TERIFIANT! Tânără, POSEDATĂ după ce a jucat "Charlie, Charlie", care invocă spiritul unui demon mexican (VIDEO)

07 Oct 2015
TERIFIANT! Tânără, POSEDATĂ după ce a jucat
Provocarea "Charlie, Charlie", un joc în care se practică un ritual despre care se spune că ți-ar permite să vorbești cu morții, încă în vogă printre adolescenții din toată lumea, produce victime!

O tânără peruancă în vârstă de 18 ani a ajuns la spital într-o stare asemănătoare unei crize de epilepsie, convulsii și spumă la gură, după ce, spun apropiații, împreună cu prietenii săi a încercat în joacă să contacteze spiritele morților, prin intermediul unei aplicații de smartphone.

După ce a constatat că starea fetei se înrăutățea, aceasta încercând chiar să se sinucidă, familia a dus-o la spital, unde medicii s-au luptat ceva vreme să o calmeze.

Cunoscuții spun că vocea și personalitatea tinerei s-au modificat, "666", "lăsați-mă", "dați-mi telefonul", "mamă, doctorii ăștia nu știu ce-mi trebuie, du-mă acasă", sunt câteva din vorbele ce se aud rostite de tânără în înregistrarea video făcută la spital.

Cu siguranță nu este vorba de vreo manifestare paranormală ci pur și simplu de reacția unui psihic labil în fața unei presiuni imense, probabil tânăra acceptând provocarea doar la insistențele prietenilor, în ciuda reținerii și a fricii pe care o manifesta în legătură cu acest joc.

Cei care acceptă provocarea "Charlie, Charlie", pot invoca, cu ajutorul a două creioane, spiritul unui mexican mort. Nebunia face ravagii pe Internet, zeci de mii de tineri postând materiale video în care, pretind, amuzându-se, că intră în contact cu lumea spiritelor.
Jocul constă în așezarea a două creioane, unel peste celălalt, în formă de cruce, pe o bucată de hârtie, în spațiile dintre creioane fiind trecute, alternativ, „da” și „nu”.
Apoi, jucătorii rostesc întrebarea „Charlie, Charlie, ne putem juca?” pentru a se putea conecta cu demonul. Dacă Charlie e prezent, creionul se miscă pentru a da răspunsul.
Urmează diferite întrebări, iar în funcție mișcările creionului de deasupra se află și răspunsurile.



Alte stiri din Bizar

Ultima oră