(VIDEO) DIRECTORUL ȘCOLII a șters tabla cu...CAPUL ELEVULUI! "Vă credeți șmecheri? Dracu' vă ia pe toți!"

26 Mai 2015
(VIDEO) DIRECTORUL ȘCOLII a șters tabla cu...CAPUL ELEVULUI!
Imagini groaznice au fost filmate cu telefonul mobil de către un elev, chiar în timpul orelor de curs. Directorul școlii, un anume Suleyman Yigit, a scos un elev în fața clasei și a început să urle la el. Căderea nervoasă a directorului a fost rezultatul gălăgiei din clasă, elevii fiind foarte indisciplinați, chiar și în prezența lui.

Acest lucru l-a înfuriat pe profesor, mai ales că era și directorul școlii, așa că s-a hotărât să le dea o lecție tuturor. Pentru că elevul nu a șters tabla atunci când i s-a cerut și a afișat o atitudine sfidătoare, a fost luat de păr de către domnul director și folosit pe post de burete, acesta ștergând pur și simplu tabla cu capul elevului.

"De ce n-au șters mă tabla? Vă credeți jmecheri? Dracu' vă ia pe toți, hai să-ți arăt eu ce fac cu jmecherii", a spus profesorul, după care a șters tabla cu capul elevului.

Din nefericire pentru dascăl, scena a fost filmată cu telefonul mobil de către mai mulți elevi, unul dintre ei publicând imaginile pe internet cu textul "uitați cum suntem umiliți la școală", însă nu menționează nimic despre sfidarea și batjocura la adresa cadrului didactic.

Ministerul turc a demarat  o anchetă în cazul directorului care a săvârșit abuzul.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră