Călărași-nou acord cu FeMei

12 Mai 2015
Călărași-nou acord cu FeMei
În ziua de azi cand tinerii fac sex la prima vedere, după care uită să-și destăinuie numele și prenumele chiar dacă-și propun să mai repete experiența carnală, rămâi uimit să auzi că mai există și adepți ai ritualului ancestral de împerechere.

Emilian, un țăran din Belciugatele, a cunoscut celebritatea după ce mesajul său disperat a ajuns ’’breaking news’’ pe toate canalele de media. În vârstă de 47 de ani, cu o înălțime de 1,77 metri și atârnând 70 de kilograme, el a trimis o cerere-rugăminte către toți primarii județului Călărași. N-avea credite în franci elvețieni la bănci și nici datorii la cămătari.Nu vrea casă, butelie și nici măcar curent electric în gospodărie.Dorința ce-i mistuie sufletul încă din tinerețe este să-și găsească o femeie cu care să se însoare după datina străbună.Faptul că a apelat la primari dovedește un adevărat salt calitativ al nivelului de trai din mediul rural.Sătui de brichete, șepci și găleți de plastic,iată că alegătorii mileniului lll vor de la oficialii locali chiar și femei vii.Nu de plastic, ca gălețile,că alea, dacă-s folosite prea mult, se deteriorează.Acum iși doresc cucoane adevărate. Femei din carne și oase care să gătească, să spele izmene și să se implice cât mai responsabil în activitatea tipică așternutului.

Cu toate că n-are ca avere altceva decât două capre, câteva găini, o bicicletă( nu mașină) și un radio cu 3 baterii, standardul de femeie căutat de Emil se apropie ușor de pretențiile unui nabab din top Forbes.

’’Femeie, fată sau ce-o fi,respectiva trebuie să fie româncă,nu prea înaltă, nefumătoare, curată, fără pantaloni, cu glas feminin și să semene la talie cu Paula Seling’’,se specifică în scrisoare.

Ehei, Milică, tată, n-ai gusturi rele deloc, auzi? Cu una ca Paula s-ar linge toți bărbații planetei da, din păcate, e greu să ajungi la ea, frăție. Cu o tipă care doar seamănă cu ea nu te poți combina nici dacă o ajuți să câștige trei Eurovizioane la rând. Cunosc foarte bine marfa,crede-mă pe cuvânt.

E posibil ca unul din primarii contactați să ți-o aducă la poartă pe Shakira, da’ ce faci cu ea? Dacă nu știe să-ți mulgă caprele și să-ți măture curtea, o pui la căruță și-i arăți drumul oricât de mult te-ar atrage fizic.

Cu ce-ai tu acum în dotare( suflet curat, bicicletă și radio cu 3 baterii), ar trebui să gândești mai realist și să-ți găsești o fată, femeie sau ce-o fi, care să se potrivească cu situația din teren.Poate să arate și ca Marian Nistor dar dacă te iubește și vă potriviți, închizi ochii când o săruți pe bentița de pe frunte și te simți cel mai împlinit om de pe planetă.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră