Ieşenii sînt încîntaţi! Gheorghe Nichita a făcut investiţii deştepte

29 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Ieşenii sînt încîntaţi! Gheorghe Nichita a făcut investiţii deştepte
N-am văzut în viaţa mea atîţia ieşeni mulţumiţi la un loc. Oriunde întorci capul, pe oriunde te duci, cu oricine vorbeşti, nu se poate să nu vezi un ieşean cu faţă zîmbitoare, vorbindu-l de bine pe Nichita. Fie că e o doamnă, fie că e un domn, fie că e un copilaş, numele Nichita e pe buzele tuturor. Lumea nu are cuvinte să spună cît de mult îl iubeşte şi cît de mult apreciază investiţiile făcute de el pentru ei. Pentru binele lor.

Uite cît a investit! 50 000 de euro din taxele şi impozitele plătite de ei ca s-o urmărească pe fata aia, pe Adina. Întrebat cum apreciază investiţiile făcute de primărie, acest domn spune: „Păi cum să nu-l iubeşti? Era normal să cheltuiască aceşti bani pentru ca s-o urmărească pe fata aia. Că doar nu era de capu ei! Da, sînt de acord ca din taxele mele s-o urmărească, să cumpere microfoane, să plătească benzină, tot tacîmu. Cum să nu? Şi io, dac-aş fi fost primar tot la fel aş fi făcut”.

„Daaa, bineînţeles! Este de la sine înţeles, nici nu se mai pune problema. Să fie urmărită pas cu pas această fată! Să nu mai aibă linişte. Pe unde se duce, acolo să fie un microfon, un uaiarles, ceva! Foarte bine, domnu Nichita că achiziţionaţi aparatură pentru ascultat fete! Normal că sînt de acord cu aceste achiziţii în folosul comunităţii noastre”.

Încurajat de reacţiile pozitive ale ieşenilor la auzul frumoasei veşti, Gheorghe Nichita a anunţat că vrea să mărească bugetul alocat ascultatului de telefoane. Adică nu numai pe Adina Samson s-o asculte, să-i asculte pe toţi, după cum are el chef. „Voi creşte bugetul alocat ascultării cetăţenilor cu încă o dată suma de 50 000 de euro, nu de alta, dar nu vreau discriminare în rîndul ieşenilor. Nu vreau să-mi iasă vorbe cu nu-i ascult pe toţi, mai ales că eu sînt foarte atent la doleanţele cetăţenilor mei, nimeni nu mă poate acuza că eu nu ascult, pentru că ascult şi, uite, vreau să măresc şi bugetul alocat”, a mărturisit Gheorghe Nichita, care a prins aripi.

De altfel, aparatura asta de ascultat evoluează atît de repede, încît chiar e necesar să aloci repede resurse pentru alta nouă, mai performantă. Poţi s-o urmăreşti pe Adina din Iaşi dacă ea e în Franţa cu aparatele astea vechi? Răspuns: nu! Atunci, trebuie să mărim bugetu, e clar.

„Mai bine ai face ceva util cu ei”, a mîrîit o pensionară chioară, dar Nichita s-a uitat aşa la ea şi a făcut semn cu mîna la cap, că adică e dusă. „Nu-nţelegeţi nimic, doamnă, asta-i clar. Ce ştiţi dumneavoastră despre patologia inimii rănite, ha?”, „E, lasă, că ştiu, lasă că ştiu, am şi un by-pass”, a spus bunicuţa, dînd prin asta un semn clar că nu ştia, de fapt, nimic, despre cum e să ai o inimă rănită.  

Alte stiri din Editorial

Ultima oră