În chestiunea duamnei Vasilica

21 Apr 2015
În chestiunea duamnei Vasilica
Vasilica e o duamnă care e o duamnă care nu e decât o duamnă. De asemenea, ea este intelectual şi senator de marcă în… deci Senatul României. Dar Vasilica nu e o duamnă ca toate celelalte, ea fiind o duamnă mai specială. Ziua trecută am auzit că Vasilica şi-a exprimat nemulţumirea că nu-i ajunge salariul de intelectual şi senator de marcă al ţării ca să să ducă la coafor să-i aranjeze câlţii ca lumea, aşa de căcat ţară are ea. De altfel, într-un scurt răgaz petrecut pe antenatrei, am auzit personal că dumana Vasilica nu are nici un indiciu despre cuantumul pensiei medii în această ţară de căcat în care ea e cea dintâi. Şi io a doua. Ca să-l parafrazez pe nemuritorul… Gambeta?

Deci duamna Vasilica nu are şi ea o pasiune ca toate celelalte, ci ea având o pasiune mai costisitoare, care o costă tot salariul ei de senator de marcă al României, această pasiune rezumându-se la modă şi accesorii (poşete, gen). Fost senator pe-pe-de-de, actualmente pe-ne-le, ea se trezeşte odată cu găinile şi pleacă pe ogorul Casei Poporului, în slujba căruia se duce la coafor pe mai bine de o mie de euro. Pe lună.

Luând cunoştinţă despre aceste lucruri care bine că nu au fost trecute sub tăcere ci au fost aduse la cunoştinţa marelui public, ca să să ştie în ce ţară trăim, propunem Parlamentului să-şi deschidă urgentissim un salon destinat înfrumuseţării …. dar ce zicem noi “înfrumuseţării”?!... şi-mai-înfrumuseţării (că sunt deja frumoase) doamnelor senatori şi deputaţi, care vin la job zi de zi în condiţii, iată, atât de…ăăă….. în condiţii atât de.

Ca umili angajaţi ai acestui salon propunem să să facă apeluri telefonice de contactare către d’alde Laurent Tourette, de exemplu, s-o facă pe Vasilica nu doar lunar, ci şi zilnic, întrucât ştim cu toţii cum ne stă părul ca la punkeri dimineaţa pe răcoare. Nu are rost să să mai amâne. Dorim urgentarea acestei măsuri, deoarece doamnele senator şi deputat trebuie, ba chiar au obligaţia să muncească în condiţii optime.

Pe lângă serviciile de coafură, fireşte, salonul va oferi şi servicii de cosmetică, atât facială (de exemplu să-şi ia Vasilica mustaţa), cât şi trupească. De asemenea, să să atribuie, din bugetul de stat, bani pentru cumpărarea de aparate slăbit, cât şi masaj de toate felurile, cum doreşte Vasilica. Deoarece duamna senator şi deputat trebuie să lucrează odihnită şi să aibă multă putere de gândit legi bune pentru noi toţi. Considerăm că este în beneficiul tuturor înfiinţarea acestui salon, cât mai repede cu putinţă şi neapărat din bani publici. Foarte bine că se înnoieşte şi parcul de maşini şi este superbine (aplaudăm la scenă deschisă) iniţiativa aia cu pensiile de 5 000 de lei.

Să plătim să ne iasă pă nas. Aşa ne trebuie dacă nu ne-a plăcut la meserie!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră