Fostul nostru care eşti în funcţie!

26 Mai 2015
Fostul nostru care eşti în funcţie!
 Traian Băsescu şochează din nou! Ȋn ultima postare de pe un binecunoscut sait de socialiare-n gura mare, el îşi oferă competenţele atît preşedintelui în exerciţiu, cît şi premierului. Ȋn exerciţiu. “Cineva trebuie să conducă ţara asta”, afirmă el, printre rînduri, “n-o putem lăsa aşa, necondusă, iar atîta vreme cît mă mai ţin bojocii, am să mă sacrific pentru ea şi am s-o conduc chiar eu”, a rostit, metaforic, în cuvinte nevorbite, fostul nostru.
Ba chiar am simţit prin ecranul computerului cum acesta a vărsat o lacrimă de mila ţării. Ȋntrebat dacă doreşte să se folosească de competenţele fostului nostru, preşedintele Iohannis a exclamat entuziast: “O, daaaaa, cum să nu??? De cînd aşteptam această propunere!
Este extraordinar, sînt foarte entuziasmat, am de gînd să-l storc de competenţe pe Băsescu şi toate astea, numai şi numai în slujba poporului romȃn!”, a răspuns, succint, acesta. El a mai adăugat: “Nu-mi imaginez o Romȃnie fără Băsescu!
Nu-mi imaginez cum am putut să fiu preşedintele Romȃniei pentru atîta amar de vreme fără să fac uz de expertiza acestui intelectual de marcă al ţării, acestui patriot, dar ce spun eu? Al acestui Om de Stat!!!”.
Ȋndrumat de soţia lui să se mai liniştească, acesta a băut un pahar cu apă şi a revenit la fel de entuziast: “Am dă gînd să fac un transfer de putere către Băsescu. Eu am nevoie de timp să-mi scriu cărţile. O să-l deleg pe Băsescu să se ocupe de conducerea ţării, ba chiar am de gînd să-l las să ocupe Vila Lac 3 din nou, acuma că i-am renovat-o!
Omul merită tot respectul şi toată atenţia noastră, nu aş putea să mai trăiesc, n-aş putea să mai exist acum, dacă nu l-aş avea pe Băsescu, împreună cu toate competenţele lui, natiurlih, lîngă mine, la Cotroceni. Ba chiar o rog şi pe Udrea să-mi trimită şi mie un CV actualizat, cu toate competenţele ei şi anii grei de facultate pe care i-a făcut, ca să-i ofer şi ei un loc la Cotroceni, pentru că Băsescu nu se poate descurca singur, are şi el nevoie de mîna de fier a lu Udrea”, a spus Iohannis în continuare, care s-a folosit de ocazie ca să aplaude ultimele achiziţii culturale ale fostei Prime Turiste a Țării.

Tot scurt, cum îi stă bine romȃnului, Iohannis a declarat că se gîndeşte foarte serios să-l cheme şi pe Boc să-l pună iar premier, iar pentru Ponta să inventeze un post nou, de ajutor de Boc sau ceva.

Ȋntr-adevăr, lucrurile sînt pe cale să ia o turnură formidabilă, odată cu iminenta revenire în prim-planul politicii a lui Băsescu. Toată ţara e entuziasmată şi abia aşteaptă să-l mai vadă iar pe Băsescu la Cotroceni.

Da. Există viaţă după Băsescu şi ea poartă un singur nume: Băsescu!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră