Un șofer român a zburat în gol 15 metri în Elveția: „E un miracol că mai trăiesc“

11 Mar 2016 | scris de Istvan Deak
Un șofer român a zburat în gol 15 metri în Elveția: „E un miracol că mai trăiesc“

Marius și-a rupt ambele picioare în mai multe locuri, în timp ce alte 11 persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe patul Spitalului Universitar din Zurich, tânărul de 27 de ani se uită cutremurat la fotografiile prezentate de tabloidul Blick.

“E un miracol că mai sunt în viață. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat înainte de intervenția poliției și a echipajelor de prim ajutor. Îmi aduc aminte că era un blocaj în trafic. Mașinile staționau, dar am observat târziu și nu am mai reușit să frânez. Am tras de volan în tentativa de a evita coliziunea și am pierdut complet controlul”, povestește el pentru jurnaliștii elvețieni.

„Din acel punct, țin minte doar că oamenii încercau să mă ajute. Nu am adormit la volan. Sunt un șofer cu experiență. După accident, am vorbit cu rudele. Toată lumea era speriată. Nu știu când pot să plec de aici. Am fost operat, dar medicii consideră că voi ajunge iar la cuțit. Mi-e frică de faptul că nimeni nu îmi va prelua cheltuielile de spitalizare. M-am liniștit când am aflat că nu a murit nimeni. Îmi cer scuze față de toți cei care au fost răniți în accident”, a adăugat el.

Procurorii elvețieni continuă ancheta. Marius a fost supus deja unui interogatoriu și se așteaptă rezultatele analizelor de sânge și urină.

Alte stiri din Externe

Ultima oră