O româncă, gardian de închisoare, a eliberat un violator în serie și a fugit cu el. Din dragoste!

12 Apr 2016 | scris de Istvan Deak
O româncă, gardian de închisoare, a eliberat un violator în serie și a fugit cu el. Din dragoste!

Faptele incredibile ale Angelei Magdici, o româncă de 32 de ani, țin capul de afiș al presei elvețiene. Femeia era gardian al închisorii Limmatal din Dietikon, în apropriere de Zurich.

Nimic din comportamentul ei nu sugera că s-ar fi îndrăgostit nebunește de unul dintre deținuții pe care trebuia să îi păzească. Dar nu unul oarecare. Un violator în serie de 27 de ani, Hassan Kiko, sosit în 2010 în Schaffhausen, Elveția, ca refugiat sirian.

Bărbatul se recomanda a fi un hair-stylist cu experiență. Așa a convins o tânără de 19 de ani să îl urmeze în lagărul de refugiați, unde a violat-o. A fost arestat preventiv, însă o judecătoare a decis să îi dicteze doar o pedeapsă cu suspendare.

La data de 23 noiembrie 2014, Hassan a recidivat și a violat cu bestialitate o minoră de 15 ani dintr-un orfelinat.

Violul, specialitatea casei

Este prins după patru luni și condamnat definitiv pe 7 decembrie 2015 la patru ani de închisoare. Pe durata anchetei s-a constatat că a mai violat cel puțin două tinere, însă acestea nu au depus plângere și de rușine au evitat colaborarea cu anchetatorii. Una dintre ele este o elevă de 15 ani, cunoscută într-un bar, în cantonul Zurich, potrivit 20minutes.fr.

După doar câteva luni, sirianul reușește să o seducă pe românca Angela Magdici, gardian al închisorii în care era încarcerat. Femeia este căsătorită din 2013, dar și-a amenințat soțul că va angaja un mercenar să îl ucidă, dacă nu îi acordă divorțul, scrie Blick.

celula

Celulă din închisoarea elveţiană în care se afla sirianul nemulţumit de condiţiile de detenţie

Au fugit în Italia

Asta nu a împeidicat-o să îl elibereze din celulă pe Hassan, să îl scoată din închisoare cu mașina părinților ei și să fugă cu el în Italia, unde le fusese reperată maşina. Părinții ei sunt în stare de șoc. Au încercat să o contacteze telefonic și să o convingă să se predea, dar fără folos.
La jumătatea lui martie, Angela a trimis o înregistrare video cotidianului 20 Minuten, în care afirma că este filmată la 16 martie. Angela explica, acolo, că a acţionat din dragoste şi se scuza faţă de membrii familiei sale.
„Hassan este bărbatul vieţii mele, este extraordinar, este nostim”, declara femeia în înregistrarea video.
În înregistrare, ea apărea în faţa unei mese acoperite de o faţă de masă, pe peretele din spatele ei putând fi văzut un crucifix. Femeia nu a dat nicio informaţie despre locul în care a fost făcută înregistrarea. „Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat”, spune ea, precizând că îşi cere scuze faţă de familia sa, pe care o iubeşte.
Fostul ei soţ, Vasile, care a vizionat înregistrarea, a declarat că este devastat.
Şi sirianul a trimis o înregistrare video, în care apare în acelaşi loc în care fusese filmată românca. El afirma în înregistrare că „Dumnezeu i-a scos-o în cale pe Angela”.

Potrivit informaţiilor cotidianului Blick, confirmate de autorităţile judiciare, gardiana lucra cu un alt coleg în noaptea evadării sirianului. Ea a aşteptat ca acesta să plece în pauză şi să adoarmă, pentru a-l putea scoate pe Hassan Kiko din celulă. Faptele s-au petrecut în noaptea de 8 spre 9 februarie, scrie 20minutes.fr.

Prinşi în locuinţa unui român din Italia

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost prinși în locuința unui român din Romano di Lombardia. Cei doi susțin că nu aveau de gând să fugă în Siria, ci doreau să se stabilească în Milano și să întemeieze o familie.

Cei doi așteaptă să fie extrădați în Elvetia, unde riscă ani grei de închisoare pentru evadarea lor. Mai mult, cei doi vor să dea acum în judecată autoritățile italiene, fiindcă după reținerea lor, persoane necunoscute au sustras din cameră haine și chiar jurnalul ei, în care era documentată pas cu pas evadarea.

_______________

VIDEO. Angela, filmată călătorind alături de soțul său, fundal sonor: o manea!

Citiți și:
A nenorocit YouTube-ul! Un cântăreț pakistanez, "mai rău ca bomba nucleară". Priviți și vă minunați! (VIDEO)
AVERTISMENT: Uniunea Europeană este în pericol de moarte! (VIDEO)
DESCOPERIRE NEAȘTEPTATĂ în subsolul unui observator astronomic! Imaginea datează din timpul Primului Război Mondial
Piedone se vrea din nou primar! Și-a depus candidatura la Sectorul 4
Află cine te sună cu număr necunoscut. Peste 2 miliarde de persoane au descărcat aplicaţia (VIDEO)
 

E îndrăgostită de fiul ei. Vor să se căsătorească şi să aibă un copil!

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră