ABOMINABIL! Șoferiță scoasă din mașină și BĂTUTĂ CRUNT pentru o greșeală în trafic. ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional! (VIDEO)

26 Mai 2015
ABOMINABIL! Șoferiță scoasă din mașină și BĂTUTĂ CRUNT pentru o greșeală în trafic. ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional! (VIDEO)
Imagini șocante pe străzile din China. Camerele de supraveghere su surprins momentul în care un bărbat extrem de nervos blochează mașina unei femei, o scoate din vehicul, o aruncă la pământ și începe să o lovească cu bestialitate, cu pumnii și picioarele.
 
Incidentul a avut loc în Chengu, provincia Sichuan. Pan Lee, în vârstă de 37 de ani, a urmărit-o pe Lu Yang, 28 de ani, câțiva kilometri înainte de a o forța să oprească mașina. Femeia i-ar fi tăiat fața șoferului, iar acesta, nervos că i-a speriat soția și copilul, a început s-o urmărească.
 
Într-un final, bărbatul a blocat-o pe femeie cu mașina, aceasta fiind nevoită să oprească. S-a dat jos și s-a dus glonț către tânără. A tras-o cu forța din autoturism și a aruncat-o la pământ. Apoi, fără pic de milă, a început să-i care pumni și picioare. În imagini se vede cum mai mulți șoferi, bicicliști și motocicliști trec pe lângă cei doi, dar nimeni nu se oprește ca s-o ajute pe fată. 
 
"L-am vazut că mă urmărește și că se comportă extrem de agresiv. La un moment dat, nu am mai avut încotro și am fost nevoită să opresc. Am sperat că va veni la mine și că mă va certa, dar n-a spus nimic. M-a tras din mașină și a început să mă bată", a declarat victima.
 
Pan Lee a suferit mai multe comoţii şi fracturi, în timp ce agresorul se află acum în spatele gratiilor.
 
Medicii spun că tânăra se va recupera compplet, însă va mai trebui să rămână în spital o perioadă pentru a fi ținută sub observații.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră