B.B. King a fost otrăvit? Fiicele legendarului cântăreț susțin că tatăl lor a fost ucis

26 Mai 2015
B.B. King a fost otrăvit? Fiicele legendarului cântăreț susțin că tatăl lor a fost ucis
Poliția din Las Vegas a deschis o anchetă în cazul morții legendarului B.B. King, după ce fiicele artistului au acuzat că managerul LaVerne Toney și asistentul personal Myron Johnson s-ar face vinovați de moartea tatălui lor.
 
Karen Williams și Patty King susțin că nu au fost lăsate să vadă trupul tatălui lor decât după o săptămână de la deces. Mai mult, după ce l-au văzut, fetele au spus că nu semăna deloc cu legendarul cântăreț. În plus, nici nu au fost lăsate să-l fotografieze. 
 
LaVerne Toney și Myron Johnson au refuzat să comenteze acuzațiile aduse.
 
Legendarul bluesman B.B. King, 89 de ani, a murit în 14 mai, la reședința sa din Las Vegas. El va fi înmormântat sâmbătă, 30 mai. 
 
Celebrul muzician Riley B. King, cunoscut sub numele de B.B. King, a a vândut milioane de discuri în întreaga lume și face parte din Blues Foundation Hall of Fame și Rock and Roll Hall of Fame. Între piesele sale cu cel mai mare succes în topuri se numără: ''Three O'Clock Blues'', ''You Don't Know Me'', ''Please Love Me'', ''You Upset Me Baby'', ''Sweet Sixteen, Part I'' sau ''Don't Answer The Door, Part I''.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră