Băiețel de 5 ani, RĂPIT și DECAPITAT într-un ritual de magie neagră. Micuțul a fost ucis în numele zeiței Kali (VIDEO)

03 Oct 2015
Băiețel de 5 ani, RĂPIT și DECAPITAT într-un ritual de magie neagră. Micuțul a fost ucis în numele zeiței Kali (VIDEO)
Tirumala Rao, în vârstă de 35 de ani, a răpit un băiețel de 5 ani dintr-o creșă, l-a dus în locuința sa, unde l-a decapitat, într-un ritual de magie neagră. Crima abominabilă a avut loc în districtul Prakasam din India. Micuțul, pe nume L Manusagar, a fost răpit în plină zi, scrie The Mirror.

Potrivit poliției, înainte de a-l ucide pe băiat, criminalul a practicat un ritual de magie neagră oferind apoi sângele acestuia zeiţei hinduse Kali, în speranţa că va obţine puteri oculte şi bogăţie.

Grozăvia a fost descoperită după ce mama lui Manusagar a mers să-și ia copilul de la creșă și a văzut că acesta a dispărut. Un prieten de familie i-a spus apoi femeii că l-a văzut pe Rao luând copilul.

Mama băiețelului a plecat apoi spre casa bărbatului, împreună cu mai mulți localnici, unde au descoperit oribilia scenă.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Furioși de gestul inuman făcut de bărbat, aceștia l-au prins, l-au bătut și i-au dat foc. Poliția a intervenit, iar Tirumala Rao a fost dus la spital, unde se află în stare critică.

Potrivit publicației The Hindu, fratele criminalului, Venkata Rao, a dezvăluit că Tirumala l-a atacat în trecut cu o seceră și a fost nevoit să se despartă de soție din cauza comportamentului ciudat al fratelui său.

Chestorul de poliție Ch. Srikanth a declarat că în districtul Prakasam nu a mai avut loc un asemenea incident.

"Odată ce va fi recuperat, va fi supus unui interogatoriu și unui examen psihiatric", a mai spus Srikanth, care a precizat că, înainte de a comite oribila crimă, cu câteva zile înainte Tirumala a încercat să răpească o fetiță în vârstă de 18 luni.

Alte stiri din Externe

Ultima oră