Cadavrul descoperit în Australia nu este al lui Maddie McCann

29 Iul 2015
Cadavrul descoperit în Australia nu este al lui Maddie McCann
Pista australiană în dosarul răpirii micuței britanice Madeleine McCann, dispărută în 2007 în Portugalia, a picat. Un anchetator australian a exclus posibilitatea ca rămășițele pământești ale unei fetițe, descoperite în Australia la începutul lunii iulie, să fie cele ale micuței britanice, scrie Daily Mirror.

Poliția australiană a afirmat încă de la început că nu crede în ideea că rămășițele pământești găsite într-o valiză în apropierea unei autostrăzi la Wynarka, în apropiere de Adelaide, ar fi cele ale lui Maddie McCann.

Anchetatorii britanici au contactat omologii australieni în cadrul unuia dintre cele mai controversate cazuri de dispariție de persoană: răpirea, în 2007, a micuței Madeleine McCann, în Portugalia. Cadavrul, mai degrabă scheletul unui copil a fost descoperit zilele trecute în sudul Australiei.

Maddie McCann a dispărut din camera în care era cazată împreună cu familia sa, la 3 mai 2007, într-un complex de vile din stațiunea balnerară Praia da Luz, din sudul Portugaliei. Familia se afla în vacanță, iar Maddie a fost răpită la numai patru zile de la aniversarea ei. Împlinise patru ani. 

Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, un motociclist ar fi descoperit o valiză care conținea rămășițele pământești ale unei fetițe în apropierea unei autostrăzi din sudul Australiei, la începutul lunii iulie. (M.C)

Alte stiri din Externe

Ultima oră