Bunicuță de 67 de ani, CRIMINALUL ÎN SERIE care trimite săruturi admiratorilor... (VIDEO)

30 Iul 2015
Bunicuță de 67 de ani, CRIMINALUL ÎN SERIE care trimite săruturi admiratorilor... (VIDEO)
Presa tabloidă din Rusia dezbate aprins cazul unei pensionare în vârstă de 67 de ani din Sankt-Petersburg, care în spatele aparențelor unei vieți banale, ascundea cu grijă un criminal în serie despre care se bănuiește că ar fi ucis peste 10 de persoane.





Tamara Samsonova a fost reținută după ce mai multe probe au indicat-o drept principalul suspect în cazul uciderii unei bătrâne în vârstă de 79 de ani, de a cărei îngrijire se ocupa.

Ipoteza că aceasta crimă nu era singura comisă de Samsonova s-a dezvoltat după ce anchetatorii au realizat că din locul în a fost găsit cadavrul decapitat al bătrânei, în urmă cu 12 ani, fusese ridicat și corpul dezmembrat al unei victime de sex masculin.
Poliția a mai intrat în posesia unui element probatoriu covârșitor: o înregistrare video în care criminala apare carând sacoșele pline cu bucăți ciopârțite din corpul victimei sale. 

În cadrul perchezițiilor ce au avut loc în locuința femeii, polițiștii au descoperit mai multe jurnale, în care, în limbile rusă, engleză și germană, femeia își notase meticulos detalii macabre despre modul în care și-a ucis victimele, le-a ciopârțit și s-a debarasat de cadavrele lor, devenite acum indicii pentru elucidarea unor dosare de omor, clasificate până în acest moment cu autori necunoscuți.

Samsonova a declarat poliției că este absolventă a unei prestigioase școli de balet din oraș și că a cochetat cu cariera de actriță, deși toată viața sa a fost femeie de serviciu într-unul din principalele hoteluri din oraș.
Despre inteligența criminalei, polițiștii nu sunt foarte hotărâți dacă sa declare fie că este foarte proastă, fie mult mai dotată decât dorește să arate.



Alte stiri din Externe

Ultima oră