Cum să furi în 20 de secunde. Familie din România, surprinsă la furat în Danemarca (VIDEO)

21 Aug 2015
Cum să furi în 20 de secunde. Familie din România, surprinsă la furat în Danemarca (VIDEO)
Furtul din magazine a devenit o problemă destul de acută în Danemarca, numai anul trecut poliția înregistrând 334 de plângeri ale păgubiților.

Poliția daneză a dat publicității un clip video în care este surprins un grup de infractori despre care se spune că ar fi din România, și care reușește să subtilizeze încasările unui magazin de haine în doar 20 de secunde.

Autoritățile daneze consideră metoda inedită, nevenindu-le să creadă că în comiterea infracțiunii este implicat chiar și un copilaș de 5-6 ani. Munca celor trei este împărțită, femeia alături de copil atrage atenția vânzătorului, în timp ce bărbatul golește sertarul în care erau ținute încasările.
"Este un caz extrem de rar, să întâlnești copii implicați direct în comiterea infracțiunii, dar se pare că este un mod deliberat de acțiune, o strategie, prezența minorului în câmpul de acțiune oferind mai multă încredere în potențialii cumpărători, și deci relaxare, vânzătorului", a comentat un comisar de poliție danez.

Bărbatul din imagini a fost arestat la o săptămână după furt, femeia fiind căutată de poliție în continuare. Se bănuiește că cei doi ar mai fi vinovați de cel puțin încă patru furturi din magazine.

 
Cum sa furi in 20 de secunde!Familie din Romania folosindu-si copilul de 5-6 ani la furat in Danemarca. Politia daneza a publicat acest video pentru a avertiza asupra acestei metode de a fura.

Posted by WTF News on Friday, 21 August 2015


Alte stiri din Externe

Ultima oră