ISIS a executat 19 fete care au refuzat ”jihadul sexual”

06 Aug 2015
ISIS a executat 19 fete care au refuzat ”jihadul sexual”
Jihadiști fanatici din gruparea Statul Islamic (ISIS) au executat 19 fete pentru că au refuzat să întrețină relații sexuale cu jihadiști, relatează Iraqi News, care se bazează pe o informație dezvăluită de un funcționar kurd. Potrivit lui Saeed Minousini, tinerele au fost luate ostatice la Mosul, fieful irakian al organizației teroriste.

Nu se știe dacă fetele erau creștine. În orice caz, ele au fost ucise pentru că au spus ”nu” ”jihadului sexual”. Informația nu a fost, totuși, confirmată din surse independente, precizează, la rândul său, 7sur7.be.

Acum două zile 7sur7.be relata despre existența unei liste a prețutilor sclavelor sexuale ale Statului Islamic.

Gruparea jihadistă pune la dispoziție copii cu vârste cuprinse între 1 și 9 ani pentru 150 de euro ”bucata”, adolescente pentru 110 euro și femei trecute de 20 de ani la sume de sub 100 de euro, chiar de 30 de euro pentru una de 40-50 de ani.

Din păcate, comerțul cu femei care nu aparțin comunității sunnite a devenit o practică generalizată în sânul Statului Islamic. Unele dintre femeile care au ajuns în Iadul ISIS, dar au supraviețuit și scăpat ca printr-un miracol, au povestit deja presei calvarul prin care au trecut. (M.C)




Alte stiri din Externe

Ultima oră