ISIS, înregistrare TERIFIANTĂ. "Foarte curând veți vedea ceva neașteptat. Așteptați-vă la sânge, așteptați-vă la moarte!" (VIDEO)

29 Iun 2015
ISIS, înregistrare TERIFIANTĂ.
Gruparea teroristă Statul Islamic a publicat o înregistrare audio cu cel care a comis, vineri, atacul sinucigaș dintr-o moschee șiită din Kuweit, în urma căruia au murit 27 de oameni, relatează Reuters. Înregistrarea conține în mare parte versete coranice și a fost postată pe rețelele sociale folosite de ISIS. 
 
Cel care se aude în înregistrare îi critică pe musulmanii șiiți și susține că aceștia se pot aștepta la o răzbunare pentru ceea ce el numește insultarea islamului.
 
"Foarte, foarte curând veți vedea ceva neașteptat, așteptați-vă la sânge, așteptați-vă la moarte", a spus presupusul atacator.
 
Autoritățile din Kuweit l-a identificat pe atentator ca fiind Fahd Suliman Abdul-Muhsen al-Qabaa, un cetățean saudit. Acesta ar fi aterizat pe aeroportul din Kuweit City în zorii zilei de vineri, cu doar câteva ore înainte de a detona o vestă cu explozibili în moscheea Imam al-Sadeq.
 
În momentul atacului în moschee se rugau 2.000 de persoane. 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră