CUTREMURĂTOR. Elevă de 12 ani, drogată și ABUZATĂ SEXUAL de 60 de pedofili

19 Mai 2015
CUTREMURĂTOR. Elevă de 12 ani, drogată și ABUZATĂ SEXUAL de 60 de pedofili
O elevă din Marea Britanie a trecut printr-o traumă care, cu siguranță, îi va marca întreaga existență. Timp de doi ani, fata a fost drogată și violată de cel puțin 60 de bărbați, membri ai unei rețele de proxenetism și pedofilie. 
 
Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în perioada 2006-2012, scrie The Mercury
 
Procurorul Oliver Saxby a declarat că minora provine dintr-o familie dezorganizată. Pentru a-i câștiga încrederea, membrii grupării au ademenit-o pe fată cu mâncare, alcool, droguri și tot feluri de cadouri.
 
"A fost exploatată. Vorbim despre o fată pentru care ideea de bine și de rău este complet distorsionată. Odată ce relația de încredere a fost cimentată, fata a început să fie abuzată. Ea nu-i vede pe acești bărbați ca fiind violatori, ci ca fiind iubiții ei. Minora era trecută de la un bărbat la altul. De multe ori, abuzurile erau zilnice", le-a spus Saxby judecătorilor de la Tribunalul din Old Bailey. 
 
Rugată să explice de ce a acceptat să întrețină raporturi sexuale cu atât de mulți bărbați, fata a spus că bărbații respectivi îi făceau viața mai bună, așa că accepta să facă ceea ce doreau ei.
 
Vikram Singh, Harmohan Nangpal, Asif Hussain, Arshad Jani, Mohammed Imran, Akbari Khan, Taimoor Khan, Jerome Joe, Sajad Ali, Sohail Qamar și Faisal Iqbal, cu vârste între 29 și 45 de ani, sunt judecați pentru viol, proxenetism, pedifilie și administrare de droguri. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră