Mossad-ul va „regla conturile” cu Hamas pentru atacul din 7 octombrie, avertizează liderul său

04 Ian 2024
Mossad-ul va „regla conturile” cu Hamas pentru atacul din 7 octombrie, avertizează liderul său

Șeful serviciului secret israelian, David Barnea, a promis că va vâna „ucigașii”, „planificatorii și sponsorii lor”. El a vorbit la înmormântarea lui Zvi Zamir, fostul șef al Mossad-ului care a supravegheat operațiunea „Mânia lui Dumnezeu” după atentatul cu bombă din Munchen din 1972, scrie Le Figaro

Șeful Mossad-ului, serviciul secret al Israelului, a declarat miercuri că agenția sa va „ regla conturi ” cu oricine este implicat în sângerosul atac al Hamas din 7 octombrie pe teritoriul israelian.

Astăzi suntem în mijlocul unui război. Și Mossad-ul, așa cum era acum 50 de ani, se angajează să-și regleze socotelile cu ucigașii care au coborât la marginea Gazei pe 7 octombrie, cu planificatorii și sponsorii lor ”, a declarat David Barnea la înmormântarea unui fost șef Mossad. , Zvi Zamir, care a murit marți.

„Vom pune mâna pe ei oriunde s-ar afla”

Va dura timp, la fel ca după masacrul de la Munchen, dar vom pune mâna pe ei oriunde s-ar afla. Fiecare mamă arabă ar trebui să știe că dacă fiul ei a participat, direct sau indirect, la măcelul din 7 octombrie, sângele lui va fi pe cap”, a adăugat David Barnea, citând un verset biblic.

În timpul mandatului său ca șef al Mossad, Zvi Zamir a supravegheat Operațiunea „Mânia lui Dumnezeu”, cu scopul de a asasina lideri ai grupării palestiniene Septembrie Negru, un comando din care ucisese unsprezece sportivi israelieni la Jocurile Olimpice de la Munchen, în 1972.

Alte stiri din Externe

Ultima oră