Român împușcat în Italia și lăsat să moară într-o gară. Criminalul, un adolescent de 16 ani. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere

28 Iul 2015
Român împușcat în Italia și lăsat să moară într-o gară. Criminalul, un adolescent de 16 ani. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere
Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcat de un adolescent de 16 ani și lăsat să moară într-o gară din Milano, Italia. Tânărul s-ar fi dus gară ca să discute cu un italian, căruia avea să-i dea bani. Italianul îl aștepta însă pe român împreună cu un adolescent libian. Acesta din urmă l-a împușcat de la trei metri pe român, rănindu-l în inimă, scrie ilgiorno.it. Incidentul s-a petrecut joia trecută, iar victima a fost găsită agonizând pe o bancă, în gară, câteva ore mai târziu. Din păcate, medicii au intervenit fără succes, tânărul nemaiputând fi salvat.
 
Oamenii legii s-au folosit de imaginile suprinse de camerele de supraveghere amplasate în jurul gării, pentru a-i identifica pe autori.
 
Potrivit reconstituirii tragicului eveniment, italianul l-a chemat pe român în zona unde s-a produs crima, iar minorul de 16 ani ar fi fost cel care a tras cu un pistol de calibru 22. Imediat după comiterea faptei, cei doi au încercat să îşi şteargă urmele. Au aruncat telefoanele mobile şi au părăsit localitatea. 
 
Carabinierii i-au prins după patru zile, la 400 de kilometri distanță, cei doi recunoscându-și fapta. Italianul a povestit că l-a cunoscut pe român la o sală de sport și că intrasera în "afaceri" împreună. Așa ajunsese românul să-i datoreze câteva sute de euro pentru niște parfumuri și haine de proveniență ilegală.

Alte stiri din Externe

Ultima oră